נגישות
נגישות
מגזין REST
כל הכתבות של:

מור אריאל אמסילי

פריים ריב של מסעדת שיפודי אילת (צילום: באדיבות המקום)
פוקאצה במסעדה פיצונקה (צילום: באדיבות המקום)
הכרם אירועים בנתניה (צילום: באדיבות המקום)
נתח במסעדת קרנווין (צילום: דרור ורשבסקי)
מאפה במסעדת לחם בשר (צילום: באדיבות המקום)
מנת דג בפונדק הים (צילום: באדיבות המקום)
נתח בשר במעשנה (צילום: באדיבות המקום)
סלט ירקות ובשר ברוזה (צילום: באדיבות המקום)
תפריט חדש במסעדת קלמטה ביפו (צילום: אנטולי מיכאלו)
נתחי בשר במסעדת המקדש (צילום: אסף אברהם)
סלטים בלולה וקובה (צילום: אורטל הראל)
נתח במסעדת דוריס קצבים (צילום: באדיבות המקום)
ארוחת בוקר של ג'ונסי גרדנר (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה במסעדת תל יצחק (צילום: באדיבות המקום)
מסעדת פאראקאלו ביפו (צילום: באדיבות המקום)
פסטה קרבונרה של Nizza (צילום: באדיבות המקום)
מהמטבח האיטלקי באהבה: הדייט שלי עם מאתיאו
19 שנים של קולינריה כשרה בטוקופיה
מסעדת סיטרה תל אביב (צילום: באדיבות המקום)
מסעדת פראג הקטנה (צילום: באדיבות המקום)
six 13: לבלות כמו בני אצולה

כל המסעדות שצפיתי בהן

קדימה
אחורה
מתכננים אירוע במסעדה?

תנו לנו למצוא עבורכם את המקום המושלם

שם לא תקין
דוא״ל לא תקין
מספר לא תקין
  • * השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
  • **השירות חינם ומתאים לאירועים עם 10 משתתפים ומעלה
EVENT