נגישות
נגישות
מגזין REST
יוליה פריליק ניב
כל הכתבות של:

יוליה פריליק ניב

עיתונאית קולינריה ולייפסטייל, עורכת לשעבר במגזין "מסע אחר", כותבת ועורכת בנושאי אוכל ומסעדות, תיירות ועיצוב במגזינים ובאתרים מובילים כמו מסע אחר, G גלובס, אטמוספרה, נשיונל ג'יאוגרפיק, GO Style, מאקו, ועוד. בעלת תואר ראשון בתקשורת.

פורים ברשת מוזס (צילום: יח"צ)
סלט קיסר ושרימפס בקפה אירופה (צילום: יעל בונפיס)
מנת הדגל של מסעדת המבורג (צילום: שחר טל)
קינוח רומנטי של קונדיטוריית שמו (צילום: ישראל אלפסה)
מסעדת סושי זושי (צילום: אסף קרלה)
המעשנה בינוב (צילום: סיון רושיאנו)
מרק דגים של אדום (צילום: אפרת ליכטנשטט)
פלפלים ממולאים של המעדניה בכביש 90 (צילום: באדיבות המקום)
טרטר פלמידה לבנה במסעדת שיינע (צילום: אפיק גבאי)

הכתבות הפופולאריות באתר

גולשים אחרים קוראים עכשיו

סופגניות שיכורות של סבא חנה (צילום: פאלאס רעננה)
מרק עגבניות וגזר של טנדורי (צילום: יפית בשבקין)
עושר ואושר: ארבעה מתכונים של מרקים טבעוניים
מרק עגבניות של ארקפה (צילום: יח"צ)
ארוחת סילבסטר באיטלקיה בתחנה (צילום: יח"צ)
רוטולו של פראטלי (צילום: דביר אלמוג)

כל המסעדות שצפיתי בהן

קדימה
אחורה
מיסו אודון פטריות של אוקינאווה (צילום: אמיר מנחם)
מרק שורשים וערמונים של סי קפה (צילום: חנן דיאמנט)
כמעט חורף: המרקים הכי שווים שתוכלו למצוא במסעדות
מרק עגבניות של קפה גרג (צילום: אסף לב)
צפרירים 1 בחיפה (צילום: אנטולי מיכאלו)
קלמארי פלנצ'ה בקופינאס צור משה (צילום: בן יוסטר)
מתכננים אירוע במסעדה?

תנו לנו למצוא עבורכם את המקום המושלם

שם לא תקין
דוא״ל לא תקין
מספר לא תקין
  • * השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
  • **השירות חינם ומתאים לאירועים עם 10 משתתפים ומעלה
EVENT