נגישות
נגישות
מגזין REST
יוליה פריליק ניב
כל הכתבות של:

יוליה פריליק ניב

עיתונאית קולינריה ולייפסטייל, עורכת לשעבר במגזין "מסע אחר", כותבת ועורכת בנושאי אוכל ומסעדות, תיירות ועיצוב במגזינים ובאתרים מובילים כמו מסע אחר, G גלובס, אטמוספרה, נשיונל ג'יאוגרפיק, GO Style, מאקו, ועוד. בעלת תואר ראשון בתקשורת.

סיור שווקים: טייק אווי בשוק בין הדוכנים
ירוק בחורף: מנות ומתכונים עם אבוקדו
בוקר לאורך כל היום: המלצות טייק אווי

חושב על ארוחת בוקר?

המעדנייה של גולדשטיין בקריית אונו
31 ק"מ
ביגה באשדוד
15 ק"מ
בוקריה בפתח תקווה
36 ק"מ
נורמה בכפר שמריהו
46 ק"מ
אלנה במלון נורמן בתל אביב
33 ק"מ
מקס ברנר  בראשון לציון
25 ק"מ
בראנצ'ים בטייק אווי ברחבי הארץ
יוצאים מהסגר? עולם המסעדנות ממשיך להמתין
ארוחות בוקר מומלצות בטייק אווי
מרק עגבניות וגזר של טנדורי (צילום: יפית בשבקין)
לכבוד ראש השנה: מתכונים עם סימני החג
המלצות חג: מטיילים ואוכלים בגליל
עולים לעיר הבירה: מסעדות מומלצות בירושלים
מנות לחג של deli צבע וטעם (צילום: איתיאל ציון)
עם השלום בא התיאבון: סיור קולינרי במזרח התיכון
שבת שלום: 3 מתכונים לארוחת שישי עשירה
באבא יאגה. שרית גופן
מבשלים אהבה: מתכונים מושקעים לכבוד ט"ו באב

כל המסעדות שצפיתי בהן

קדימה
אחורה
חוגגים אהבה קצת אחרת: המלצות טייק אווי בט"ו באב
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
סיום שהוא גם התחלה: סקירת מסעדות חדשות
גלידות של משק יעקבס (צילום: הדס ניצן)
קולינריה בהשגחה: המסעדות הכשרות הטובות בתל אביב
המרענן הרשמי: 10 מנות עם פירות קיץ
מתכננים אירוע במסעדה?

תנו לנו למצוא עבורכם את המקום המושלם

שם לא תקין
דוא״ל לא תקין
מספר לא תקין
  • * השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
  • **השירות חינם ומתאים לאירועים עם 10 משתתפים ומעלה
EVENT