נגישות
נגישות
מגזין REST
יוליה פריליק ניב
כל הכתבות של:

יוליה פריליק ניב

עיתונאית קולינריה ולייפסטייל, עורכת לשעבר במגזין "מסע אחר", כותבת ועורכת בנושאי אוכל ומסעדות, תיירות ועיצוב במגזינים ובאתרים מובילים כמו מסע אחר, G גלובס, אטמוספרה, נשיונל ג'יאוגרפיק, GO Style, מאקו, ועוד. בעלת תואר ראשון בתקשורת.

מבשלים אהבה: מתכונים מושקעים לכבוד ט"ו באב
חוגגים אהבה קצת אחרת: המלצות טייק אווי בט"ו באב
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים

חושב על ארוחת בוקר?

מקס ברנר  בראשון לציון
בוקריה בפתח תקווה
המעדנייה של גולדשטיין בקריית אונו
אלנה במלון נורמן בתל אביב
ביגה באשדוד
נורמה בכפר שמריהו
סיום שהוא גם התחלה: סקירת מסעדות חדשות
גלידות של משק יעקבס (צילום: הדס ניצן)
קולינריה בהשגחה: המסעדות הכשרות הטובות בתל אביב
המרענן הרשמי: 10 מנות עם פירות קיץ
אוכלים בטוח, אוכלים בסטייל: מסעדות שף בבתי מלון
מסעדת מרקטו עכו (צילום: יח"צ)
מסעדת דוניה רוסה, עין הוד (צילום: באדיבות המקום)
יריד שבועות של תל יצחק (צילום: גיל אבירם)
שיפודים בסגנון יווני של גרקו (צילום: אנטולי מיכאלו)
ארוחה יוונית של גרקו (צילום: אנטולי מיכאלו)
קערת ים ירוק אדום של זינו גלוטריה (צילום: יורם אשהיים)
מינה טומיי (צילום: אנטולי מיכאלו)

כל המסעדות שצפיתי בהן

קדימה
אחורה
מסעדה ריקה (צילום: Shutterstock)
סלט קיסר ושרימפס בקפה אירופה (צילום: יעל בונפיס)
מנת הדגל של מסעדת המבורג (צילום: שחר טל)
קינוח רומנטי של קונדיטוריית שמו (צילום: ישראל אלפסה)
מסעדת סושי זושי (צילום: אסף קרלה)
המעשנה בינוב (צילום: סיון רושיאנו)
מתכננים אירוע במסעדה?

תנו לנו למצוא עבורכם את המקום המושלם

שם לא תקין
דוא״ל לא תקין
מספר לא תקין
  • * השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
  • **השירות חינם ומתאים לאירועים עם 10 משתתפים ומעלה
EVENT