נגישות
נגישות
מגזין REST
יוליה פריליק ניב
כל הכתבות של:

יוליה פריליק ניב

עיתונאית קולינריה ולייפסטייל, עורכת לשעבר במגזין "מסע אחר", כותבת ועורכת בנושאי אוכל ומסעדות, תיירות ועיצוב במגזינים ובאתרים מובילים כמו מסע אחר, G גלובס, אטמוספרה, נשיונל ג'יאוגרפיק, GO Style, מאקו, ועוד. בעלת תואר ראשון בתקשורת.

ארוחת סילבסטר באיטלקיה בתחנה (צילום: יח"צ)
רוטולו של פראטלי (צילום: דביר אלמוג)
מיסו אודון פטריות של אוקינאווה (צילום: אמיר מנחם)
מרק שורשים וערמונים של סי קפה (צילום: חנן דיאמנט)
כמעט חורף: המרקים הכי שווים שתוכלו למצוא במסעדות
מרק עגבניות של קפה גרג (צילום: אסף לב)
צפרירים 1 בחיפה (צילום: אנטולי מיכאלו)
קלמארי פלנצ'ה בקופינאס צור משה (צילום: בן יוסטר)
החינקלים של טיש וטשה (צילום: חיים יוסף)
קרפצ'ו דג ים במסעדת תל יצחק (צילום: אנטולי מיכאלו)
מסעדת ג'ויה בראש פינה (צילום: סיון שוב עמי)
ארוחת בוקר בבנדיקט (צילום: שרית גופן)
מנת צלעות חג של מלון ממילא (צילום: אנטולי מיכאלו)
מנה בקורדרו (צילום: ולדי סולו)
קפאלצו במסעדת פראטלי (צילום: דביר אלמוג)
יאם פלה הנג בבית תאילנדי (צילום: יהונתן בן חיים)
ארוחת בוקר בלירי לאונג' (צילום: דניאל לילה)
עסקית בטאיזו (צילום: יפית שמחה)
טונה קרודו בכינור בכיכר (צילום: אסף קרלה)
שולחן במסעדת ניטן תאי (צילום: נועה שביט)
קוקטיילים של מסעדת אוקינאווה (צילום: אמיר מנחם)