נגישות
נגישות

כל הפרטים על דוכן הגלידה השחורה שמשגע את תל אביב

ליאור קוקה, בוגרת העונה הראשונה של הריאלטי בייק אוף, פתחה לאחרונה את "גלידה טובה" - דוכן מתוק במיוחד בשדרות רוטשילד בתל אביב. אז מה אוכלים שם?

מגזין REST המלצות קולינריות חדשות מהצלחת
יוליה פריליק ניב

יוליה פריליק ניב

תאריך פרסום: 01/01/2019, 9:34
תאריך עדכון: 03/01/2019, 9:09
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

 המתוק החדש של שדרות רוטשילד. גלידה שחורה בדוכן גלידה טובה (צילום: באדיבות ליאור קוקה)

אם חיפשנו הוכחות נוספות לעוצמתן של הרשתות החברתיות ולעובדה שה-Foodporn בועט ושוקק אז הגיעה ליאור קוקה עם הקינוחים שלה ושיגעה את הרשתות. את ליאור כולם מכירים מהתוכנית בייק אוף (העונה הראשונה) מהצמד "ליאור ויובל, חברים לאפייה" שהגיעו עד לחצי הגמר, אבל מה שלאופים ולבשלנים אחרים ייקח לעיתים שנים, קרה לליאור במהירות האור, או ליתר דיוק – במהירות האינסטוש.

במקום שפעל הקיוסק העברי הראשון בתחילת שדרות רוטשילד פינת הרצל בתל אביב השיקה לאחרונה קוקה את קיוסק גלידה טובה. המקום החדש, הקבוע והפוטוגני של קוקה שמככבת באינסטגרם עם עוגות המספרים שלה, עוגות המורכבות מערמה של 40 קרפים שזכתה להאשטג #ארבעיםשכבותשל, עוגות אישיות בצורת המבורגר ועוד קינוחים מושחתים ויפים. ומעכשיו אפשר ללקק בקיוסק שלה גלידות שחורות וקרפים מושחתים ולהוריד הכל עם מילקשייק סמיך. אגב, בשונה מעוגות המספרים האסתטיות והמדויקות להפליא, הקינוחים ב"גלידה טובה" מרושלים קצת, יצריים ומזכירים יותר אוכל רחוב מאשר קונדיטוריה מוקפדת.

גלידה בדוכן של ליאור קוקה (צילום: באדיבות ליאור קוקה) הגשה שמתכתבת עם הרחוב. גלידה טובה (צילום: באדיבות ליאור קוקה)

קוקה, בת 23, פתחה את "גלידה טובה" במטרה להגיש קינוחים מוגזמים ומושחתים. לגמרי אמריקה. בגלידה טובה מגישים כחמש מנות של גלידה (34-28 שקלים למנה) בשני צבעים – לבן או שחור-אפור וגם הוופל שחור משחור (עשוי בתוספת פחם, זה הסוד). עד כאן סולידי. השחיתות נגלית בדמות התוספות הקרמיות והצבעוניות בשילובים שונים, בהם רוטב שוקולד, שברי עוגיות אוראו וקרמבל קקאו; קרם לימוני צהוב, קוקוס קלוי ושברי פיסטוק; גלידה עם אגוזי לוז ורוטב אגוזים; גלידה עם פופקורן מתוק ורוטב קרמל; גלידה בצבע פוקסיה, שברי נשיקות מרנג ורוטב מסטיק; ויש גם מנות של קרפים דקיקים מגולגלים וצפופים עם שלל מילויים נוטפי מתיקות, למשל נוטלה וקוקוס; סינבון על בסיס קינמון, קרם פטיסייר ואגוזי לוז; טחינה, סילאן, שקדים וחלבה, ועוד (28 שקלים למנה). יש גם מיני מילקשייקים, משקאות גזוז ומנות גלידה שאפשר להרכיב לבד עם מגוון התוספות שיש במקום. ויש. תביאו בחשבון: אין ליקוקים בלי לייקים והמקום מעודד כל לקוח להצטלם ולתייג #גלידהטובה עוד לפני שטועמים ביס.

 יש גם קינוחים אחרים. קרפים מגולגלים בגלידה טובה (צילום: באדיבות ליאור קוקה)

גלידה טובה מגיע אחרי שני דוכני פופ אפ מוצלחים והצלחה היסטרית ברשת ומחוצה לה עם עוגות המספרים שטרפו את כל הבלילה והפכו את ליאור לכוהנת המתוקים והקינוחים הבלתי מעורערת. מאז שיצאה לדרכה המקצועית, התורים משתרכים לפני כל מיזם של ליאור והלקקן עוד נטוי. חשוב לציין שהדוכן הנוכחי כשר, ופועל בימי חול בין השעות 8:00-24:00.

גלידה טובה - רוטשילד 8, תל אביב, כשר 

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

דירוג הכתבה

לא אהבתי מעולה
רול סושי בנורי נתניה (צילום: באדיבות המקום)
פיצה בשמריהו פיצריה ופסטריה (צילום: באדיבות המקום)
סשימי במסעדת טאיזו (צילום: באדיבות המקום)
סלט פפאיה טבעוני של ניטן תאי (צילום: יהונתן בן חיים)
מרתף היין העתיק בזכרון יעקב (צילום: באדיבות המקום)
יוגורט עם גרנולה ופירות (צילום: באדיבות מותג Teka)
מנה במסעדת בליקר במשגב (צילום: באדיבות המקום)
כתבת תקנון תחרות וולנטיינס 2019 ברסט (תמונה: shutterstock)

תגובות0

הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי