נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
כולנו יודעים שמלאכת רידוד בצק (פריך לפאי, עלים לבורקס) היא מלאכה מלכלכת ודי מעצבנת, במיוחד בימי הקיץ החמים, בהם הופך הבצק למשהו דביק, רך ולא ידידותי.
פתרון מצויין, במקום לאבק את המטבח בקמח, הוא לפרוס על השייש ניילון נצמד, ככה שיכסה את כל איזור העבודה, להניח עליו את הבצק (חשוב שיהיה קר) ומעליו עוד פיסת ניילון נצמד, ואז להתחיל ברידוד.
הפלא ופלא, גם לא מלכלך את השייש והמערוך, וגם אפשר להעביר את הבצק לתבנית, תוך שימוש בניילון שמתחת כ"מנוף".
מעניין מה עשו לפני שהמציאו את הניילון הנצמד ולמה לא חשבו על זה קודם?!
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של אורן גירון

פורס הטורטים
פאגו פאגו באילת
צמחי תבלין
לה סנטרל ברוטשילד
אמנות הבישול עם ג'ולייה צ'יילד
עסקית ב-KIZO
אוכל בתערוכה
חותכן ג'וליאן <BR>
  (Julienne Cutter)
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר