נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
לאחר שגינת המרפסת המורחבת שלנו
עברה מתיחת פנים ולאחר ביקור מהיר
במשתלה ולאחר שכנועים רבים מבעל
המשתלה ש"לא צריך להשקיע בהם הרבה,
רק קצת אהבה והרבה מים", נפל הפור.
קנינו שלוש אדניות מלאות בצמחי תבלין
ריחניים, יפים ומלבלבים. בכל פעם שאני
יוצא להשקותם ולדבר איתם, הם מחזירים
לי בריח נפלא ובפריחה סגלגלה ומהודרת.
מידי פעם אני מבקש מהם רשות וגוזם מעט
עלים רחבים של בזיליקום ואורגנו לתוך רוטב
הפסטה, קצת רוזמרין לפוקאצ'ה או מעט
מליסה לימונית לחליטה קרה של עלים.

מאז החיים נראים וטועמים הרבה יותר טוב.
ואם תמהרו, תספיקו- עכשיו זה הזמן לשתול!
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של אורן גירון

פורס הטורטים
פאגו פאגו באילת
לה סנטרל ברוטשילד
אמנות הבישול עם ג'ולייה צ'יילד
עסקית ב-KIZO
אוכל בתערוכה
חותכן ג'וליאן <BR>
  (Julienne Cutter)
הפלא הצרפתי
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר