נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
בהרבה מקרים של אפייה, אנו נדרשים לא אחת לפרוס עוגת טורט, להרטיב אותה ולמלא אותה בקרמים או כל מלית אחרת.

באין יד מיומנת, פעולת החצייה של העוגה לרוחבה לשניים נורא מבאסת: השכבות לא יוצאות בעובי אחיד או שהחיתוך עקום או במקרים הגרועים העוגה מתפרקת לפירורים ומוצאת את דרכה להכנת כדורי שוקולד...

הראש ההולנדי המציא לנו פטנט שעושה את העבודה בקלי קלות- חוט תיל משונן מתוח בין שני מוטות, ניתן לכוונון על פי גובה הפריסה הרצוי וחותך כמו תער- חד, מדויק ואחיד.

אמרו מעתה: שכבות מדויקות, ישרות ואסתטיות של עוגת טורט, ללא מאמץ...

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של אורן גירון

פאגו פאגו באילת
צמחי תבלין
לה סנטרל ברוטשילד
אמנות הבישול עם ג'ולייה צ'יילד
עסקית ב-KIZO
אוכל בתערוכה
חותכן ג'וליאן <BR>
  (Julienne Cutter)
הפלא הצרפתי
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר