נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
החורף מתאפיין בשני דברים: איך שחוזרים הביתה רוצים משהוחם לאכול, ואיך שחוזרים הביתה אין חשק להכין שום דבר, בטח לא משהו שקשור בלהכניס את הידיים למים הקפואים של הברז.
הדבר היחיד שנראה טוב זהלהתכרבל מתחת לשמיכה, אבל לאכול עדיין צריך. יש פתרון טעים, פשוט וחורפי.
רוחצים היטב (אז כן נרטבים קצת) בטטות יפות ומכניסים לתנור. כשהבטטות רכות ומפרישות מעט קרמל, להוציא, לחצות, ולהכניס פנימה קוביית חמאה או שתיים.ככה, בלי מלח, בלי שום דברנוסף, פשוט וטוב.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
אוכל מקומי
טיגוני קיץ
חיוך משוקולד
פיצה הסטורית
במבה והראש היהודי
טוקופיה
עולם נעלם
המיקרוגל והפריכות האבודה
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר