נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
יש דברים שקונים אותי תוך שניות. כל מיני מעשים קטנים, שגורמים לי להיות מכורה מיידית, ונאמנה לנצח.בקפה בונו הגישו לנו שוקולטה חמה כשמעליה ענן קטן של קצף חלב ועליו פרצוף משוקולד עם עיניים צוחקות.מאותו רגע ידעתי שמדובר במקוםשאכפת לו, וכל מה שהגיע לשולחן,הוכיח שצדקתי.קפה בונו מעוצב בקווים נקיים ואלגנטיים, במרכז החלל הגדול עומד בר מעץ ועליו ניצב זר ענק של ליליות כתומות. היה נעים להתחבא שם מהקור הגדול ששרר בחוץ.התחלנו בקיש ברוקולי שהוגש עם סלט ירקות. בצק פריך וטוב סבב פרחי ברוקולי ירוקים שבצבצו מבעד למעטה לבן של גבינה. אני, שנוטה לא להזמין פשטידות וקישים במסעדות עקב ריבוי אכזבות, הופתעתי לטובה. הקיש היה ביתי ומושקע, ולא היה בו כל זכר לקיצורי דרך או לטעמים תעשיתיים מאוסים.לגמנו עוד קצת מהשוקולטה הסמיכהוהמשכנו לשני כריכים עמוסים במטעמים.הראשון היה כריך ג'בטה אווז. ג'בטה טריה וחמה ובה המון פרוסות של חזה אווז, מיונז, פרוסות קישוא צלוי, פלפלים קלויים ופסטו. שוב הוכח שהמרכיב הכי חשוב בכריכים (אחרי היצירתיות) הוא הטריות, שהורגשה בכל ביס.הכריך השני היה ג'בטה חזה עוף. ג'בטה ובה חזה עוף מתובל היטב ועשוי בדרגה הנכונה, בצל סגול, זיתים ביין ופלפלים קלויים. השילוב היה מוצלח, איך לא. ידענו שכשנצא צפוי לנו קור מקפיאאז התחממנו מראש עם קפה הפוך טוב, אמרנו יפה שלום לצוות הידידותי ויצאנו לקרב עם הרוח.הטריות, תשומת הלב וחיוך השוקולדשל בונו הוכיחו את עצמם, ניצחנו.קפה בונו, תחנת הדלק דור יקוםטל' 09-9548068וסניף נוסף בתחנת הדלק פז, צומת קדימה09-8919490

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
המצב בטטה
אוכל מקומי
טיגוני קיץ
פיצה הסטורית
במבה והראש היהודי
טוקופיה
עולם נעלם
המיקרוגל והפריכות האבודה
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר