נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
הפעם אני פונה ל"בשלני" האוכל הקפוא במיקרו ומחממי הבורקס של אמא.
אף פעם לא יימצא פתרון מושלםלנזקים שהמיקרו מצליח לעשות ללחמים, מאפים וכלדבר שאי פעם היה פריך.
יש משהו קטן שיכול לשפר את המצב.כשמחממים שניצל מוכן למשל, הוא יוצא מהמיקרו כשהציפוי רטוב ומקומט. אם תניחו אותו כששתי מפיות נייר סופגות מפרידות בינו לבין הצלחת, המצב ישתפר פלאים.
שווה לנסות.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
המצב בטטה
אוכל מקומי
טיגוני קיץ
חיוך משוקולד
פיצה הסטורית
במבה והראש היהודי
טוקופיה
עולם נעלם
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר