נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
עכשיו, כשהגשם מכה בחזקה על החלון, תבשיל קדירת בשר מהביל מתאים יותר מתמיד.
בכדי לקצר את תהליך הבישול או ריכוך בשר (וגם כמובן לשיפור הטעם והצבע) אני נוהג להוסיף במקום מחצת מכמות הנוזלים בירה לבנה או כהה. לא תאמינו מה שהיא מחוללת לבשר. הוא הופך רך, נימוך ומשגע.
לפעמים אפילו בעוגות אני מחליף חלק מכמות הנוזלים בבירה - וגם שם התוצאות מפתיעות.
ולחוששים מאלכוהול עודף: אין חשש, הוא מתנדף בחום.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של אורן גירון

פורס הטורטים
פאגו פאגו באילת
צמחי תבלין
לה סנטרל ברוטשילד
אמנות הבישול עם ג'ולייה צ'יילד
עסקית ב-KIZO
אוכל בתערוכה
חותכן ג'וליאן <BR>
  (Julienne Cutter)
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר