נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דקה אחרי שפסח נעלם וכיסינו התרוקנו מאגוזים וביתנו מוצף בהמון מצות ושאר דברים כשלפ"סים (כשרים לפסח), שבדרך כלל מוצאים את דרכם לפח אחרי חודשיים המתנה בארגז הלחם, ניתן לנצלם לשימוש יותר טוב.ראשית אפשר להשתמש במצות ה"בודדות" שנשארו לנו להכנת מצבריי, לביבות המצה הנהדרות (מרטיבים שברי מצה במים, סוחטים ומערבבים לתוכה ביצה ומטגנים), וכשנמאס כבר מהן, פשוט להעביר את המצות למעבד המזון, לטחון עד לקבלת אבק פירורי ודק ולאפסן בכלי אטום במקרר. וכך יש "פירורי מצה" לשניצלים, קציצות ושאר ירקות.בהצלחה עם החזרה לשגרה.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של אורן גירון

פורס הטורטים
פאגו פאגו באילת
צמחי תבלין
לה סנטרל ברוטשילד
אמנות הבישול עם ג'ולייה צ'יילד
עסקית ב-KIZO
אוכל בתערוכה
חותכן ג'וליאן <BR>
  (Julienne Cutter)
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר