נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
ושוב ראש השנה בפתח, התפוחים עסיסיים, והדבורים כבר גמרו לארוז את הדבש.

נשאר רק לבשל או לאפות עם דבש.

כדי שהחוויה תהא נעימה קלה וחלקה, יש לי טיפ נפלא:

בכל פעם שצריך למדוד כוס/כף דבש- מרחו אותן קודם בשמן והדבש יחליק החוצה כאילו בורח אל החופש, ללא כל שאריות דביקות ומעצבנות.

שנה מתוקה וטובה.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של אורן גירון

פורס הטורטים
פאגו פאגו באילת
צמחי תבלין
לה סנטרל ברוטשילד
אמנות הבישול עם ג'ולייה צ'יילד
עסקית ב-KIZO
אוכל בתערוכה
חותכן ג'וליאן <BR>
  (Julienne Cutter)
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר