נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
סיליקון, אתם יודעים, נפוץ בקרב מנתחי החזה, כחומר מגדיל, מנפח ורך רך.

אצלנו, מנתחי הבשר, העוף והדגים, הסיליקון נפוץ באפייה והכנת אוכל טעים.

כמה שהדבר נשמע אבסורד- הומצאו בשנים האחרונות שלל תבניות סיליקון שעמידות בחום התנור (עד 280 מעלות) ואפשר לאפות בהן ולהכין שלל קינוחים.

הגדולה האמיתית של תבניות אלו, מלבד היכול של היצרנים ליצור כמעט כל צורה אפשרית (למעט חזה, אולי) היא העובדה שתבניות אפייה אלו לא דורשות שימון או קימוח לפני האפייה, ולאחריה המאפה פשוט מחליק החוצה מעוצב לצורה שנבחרה, ללא רבב.

פטנט עולמי שלא מש ממטבחי ומומלץ בחום.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של אורן גירון

פורס הטורטים
פאגו פאגו באילת
צמחי תבלין
לה סנטרל ברוטשילד
אמנות הבישול עם ג'ולייה צ'יילד
עסקית ב-KIZO
אוכל בתערוכה
חותכן ג'וליאן <BR>
  (Julienne Cutter)
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר