נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
בהרבה מקרים שצריך להכין סלט, מאפה או תבשיל עם פלפלים (או חצילים) וצריך לקלות אותם על להבה גלויה, נפסל המקרה על הסף. לכלוך טרחה ועצבים.

פטנט נהדר שישמור על ניחוח החריכה (ולא, אל תנסו לשכנע את עצמכם שבתנור זה אותו דבר) הוא פשוט לעטוף את הפלפל או החציל בנייר כסף ולניחו כל על כירת הגז הדולקת. החריכה תתבצע בצורה מושלמת ונרוויח ניחוח מעושן עם מטבח נקי.

אגב, לקילוף קל של אותם פלפלים פשוט מכניסים את הפלפלים לשקית ניילון ואוטמים הרמטית ע"י קשר, מניחים ל-20 דקות ל"הזיע" והקליפה יורדת בקלי קלות.

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של אורן גירון

פורס הטורטים
פאגו פאגו באילת
צמחי תבלין
לה סנטרל ברוטשילד
אמנות הבישול עם ג'ולייה צ'יילד
עסקית ב-KIZO
אוכל בתערוכה
חותכן ג'וליאן <BR>
  (Julienne Cutter)
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר