נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
עוד כלי שימושי, צנום ו"לא תופס מקום", שלדעתי חייב להיות בכל מטבח.

הכלי פורס לפרוסות דקיקות שום, ולמרות שמו, גם נפרסו במכשיר זה ג'ינג'ר טרי (למי שרוצה למשל להכין ג'ינג'ר כבוש ביתי, אבל זה שפרוס דק באמת), בצלצלי אשלוט ואפילו פטריות כמהין, הזהב השחור, עברו את מבחן הפריסה במכשירון זה בהצלחה.

מדובר במשהו שמזכיר מיני מנדולינה (שוב שמה עולה כאן) המצויד בלוח מתכת דו צדדי, שבכל צד קיימת סכין פריסה שונה. האחת סכין חלקה, המניבה פרוסות דקות וחלקות, והשניה סכים משוננת, המוציאה תחתיה מן רסק עדין, כך שהמשתמש בוחר על איזה צד לעבוד.

המחליק (אותו אביזר שאתו אוחזים ומחליקים את האלמנט כלפי הסכין) עשוי פלסטיק ומצויד בכובעון שדוחס את הירק כלפי הסכין. יעיל ונוח למדי.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של אורן גירון

פורס הטורטים
פאגו פאגו באילת
צמחי תבלין
לה סנטרל ברוטשילד
אמנות הבישול עם ג'ולייה צ'יילד
עסקית ב-KIZO
אוכל בתערוכה
חותכן ג'וליאן <BR>
  (Julienne Cutter)
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר