נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
בהרבה מתכונים מופיעה ההוראה לנפות את החומרים היבשים. פעולה זו לא מיותרת ואף חשובה מאוד.

תפקיד הניפוי הוא לאוורר את החומרים והפוך אותם להומוגניים יותר לתערובת וגם להפטר מגושים בקיימים בם או, חלילה, מיני חרקים.

פעולת הניפוי יכולה להתבצע על ידי כל מיני מסננות ונפות עגולות, גדולות ומסיביות או על ידי כוס הניפוי המדליקה שגם קומפקטית וגם יעילה בניפוי- ע"י לחיצת הידית הקפיצית זז מעין "בוחש" בתוך הנפה ומעביר את הקמח, הקקאו, אבקת סוכר או כל חומר יבש אחר למטה.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של אורן גירון

פורס הטורטים
פאגו פאגו באילת
צמחי תבלין
לה סנטרל ברוטשילד
אמנות הבישול עם ג'ולייה צ'יילד
עסקית ב-KIZO
אוכל בתערוכה
חותכן ג'וליאן <BR>
  (Julienne Cutter)
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר