נגישות
נגישות

צוללים לארוחה: פירות ים באילת

באילת יש מבחר גדול של מסעדות שמתמחות בדגים ובפירות ים. היתרון הענק של מסעדות כאלה בעיר חוף הוא טריותם של חומרי הגלם וזמינותם הרבה. לפניכם כמה מהמסעדות שמגישות את מנות פירות הים הטובות ביותר בעיר

מגזין REST מסעדות באילת חדשות מהצלחת
שרון שגב

שרון שגב

תאריך פרסום: 26/10/2015, 13:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

שוק דגים
מסעדת שוק דגים שיחקה אותה עם העיצוב בסטייל טברנה יוונית. התכלת-לבן בהחלט עושה חשק לאכול כל דבר שמגיע בצלחת. המסעדה ממוקמת בחוף אלמוג, כך שאת הנוף שנשקף ממנה לא צריך להסביר. 
טעימה מהים: פפרדלה עם שרימפס, קלמארי ומולים ברוטב שמנת, שום ופרמז'ן – 99 ₪; קדירת סרטנים בציר דגים וירקות שורש – 99 ₪.
שוק דגים, חוף אלמוג, מול מלון ריף, אילת. 053-9442916

לה קוצ'ינה
מסעדה יפהפייה שבנויה כבית איטלקי טוסקני. מחולקת לפי חדרים וכמה צורות ישיבה: מטבח, סלון, חצר, מרפסת וחדר אורחים (בחדר האורחים אפשר גם לערוך אירוע פרטי). לאחרונה הוסיפה לה קוצ'ינה מנות חדשות, ביניהן פירות ים ודגים.
טעימה מהים: מולים ביין לבן עם פולנטה, חמאה, פלפל חריף טרי ולימון – 74 ₪; ריזוטו דלעת עם פירות ים מוקפצים וגילופי פרמז’ן – 96 ₪.
לה קוצ'ינה, טיילת רויאל, החוף הצפוני, אילת. 053-9442736
 מסעדת לה קוצ'ינה. צילום: יחסי ציבור

המפלט האחרון
מסעדת המפלט האחרון היא מוסד קולינרי שהתחיל את חייו על חוף נעמה בשארם א שייח' בסיני, שם עבדו כשבע שנים עד שפונו ועברו אל חוף אלמוג באילת. המסעדה מתמחה בצליית דגים טריים על גריל פחמים, ובפירות ים טריים. המסעדה מעוצבת כמוזיאון ימי.
טעימה מהים: מרק סרטנים; שיפודי אסקלופ; מעורב ימי עם שרימפס, קלמארי, פטריות, שום ושמנת.
המפלט האחרון, חוף אלמוג, אילת. 053-9441790
המפלט האחרון. צילום: סטודיו דרור כץ
המחבוא של אדי
המחבוא של אדי הוא כנראה המסעדה הותיקה ביותר באילת. 1979 היא שנת היווסדה. אדי, בן שישים פלוס עם מבטא אנגלוסקסי אוהב לארח, ועוד יותר אוהב שהתפריט שלו עושה סיבוב דרך צרפת ואיטליה, עושה תחנה בארצות הברית, ממשיך לסין וחוזר חלילה. תפריט מגוון שמוביל אתכם מעולם היבשה עמוק אל תוך הים, עם מנות דגים ופירות ים. תפריט שישי אחר הצהריים מציע מנה ראשונה, עיקרית ושתייה ב-100 ₪ לסועד. מנת ילדים תעלה 50 ₪ והיא כוללת פסטה, שניצל ושתייה.
טעימה מהים: מולים נאפולי אפויים עם פרמז'ן – 36 ₪; קוקטייל מאכלי ים בשמנת פרנו או שום וחמאה – 97 ₪; טליוליני עם שרימפס וקלמארי בקונפי שום ויין – 94 ₪.
המחבוא של אדי, האגמונים 68, פינת רחוב אילות, אילת. 08-6371137
המחבוא של אדי. צילום: סטודיו דרור כץ 
Olla
אולה, כשמה כן היא, מסעדה עם השפעה ספרדית, אך משלבת גם סגנונות של מטבחים נוספים. העיצוב ניו יורקי להפליא, הכיסאות מרופדים ונוחים באופן מפתיע, ויש מגוון אופציות לישיבה. באולה הוציאו לאחרונה תפריט טבעוני עם מנות ראשונות, עיקריות וקינוחים. באולה יש עסקית משפחתית באמצע השבוע שכוללת 2 ראשונות, 2 עיקריות, 2 תוספות לבחירה, שתיה, ו-2 מנות ילדים ב-180 ₪ לכל המשפחה.
טעימה מהים: בויאבז דגים ספרדי – 38 ₪; קוקי סאן ז'אק צרוב במחבת חמאת שום קרם סלרי דבש ותפוח מעושן וגורגונזולה – 74 ₪; פאייה פירות ים - שרימפס קלמרי ומולים אורז ציר ים ועגבניות זעפרן יין לבן שום וליים טרי – 98 ₪.
Olla, תרשיש 7, אילת. 08-6325566
 מסעדת Olla. צילום: רוני אלחסן
מולים ב-Olla. צילום: רוני אלחסן

>> לכל מסעדות דגים באילת והסביבה

תמונה בראש העמוד ובעמוד הבית: שוק דגים. צילום: סטודיו דרור כץ

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

דירוג הכתבה

לא אהבתי מעולה
עכשיו אילת. איפה הארוחות הכי משתלמות?
שיראטויה: יפנית אמיתית בתל אביב
מסעדות חדשות בתל אביב
פסטיבל סרי לנקה באוליב ליף ועוד חדשות קולינריות
ארוחה במסעדת המחבוא של אדי
מסעדות מומלצות באילת
ארוחה חלומית במסעדת 5th Avenue באילת
חגיגת בשרים באילת: מסעדת ראנץ' האוס

תגובות0

הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי