נגישות
נגישות

לפני החגים: נבחרת ההמבורגרים של אגאדיר לספטמבר

בשר וואגיו עם רוטב איולי, אסאדו בג'בטה עם ברביקיו וכדורי פירה עם צ'ילי חריף. כל הפרטים על מנות הספיישל החדשות של רשת אגאדיר לחודש הקרוב

מגזין REST חדשות אוכל המסעדות של rest
נעם פרל

נעם פרל

תאריך פרסום: 12/09/2019, 0:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

המבורגר וואגיו 250 גרם של אגאדיר (צילום: איתן וכסמן) טעמים חדשים ומעוררים. המבורגר וואגיו 250 גרם של אגאדיר (צילום: איתן וכסמן)

בואו נעשה את זה קצר - האם יש מישהו בקהל שלא אוהב המבורגר? אולי ננסח מחדש, האם יש מישהו בעולם הזה שלא אוהב המבורגר? כן, אנחנו יודעים, זו לגמרי שאלה רטורית, וכשיש טעמים חדשים לקציצה הוותיקה אנחנו דואגים להישאר בסביבה. קבלו את הספיישלים של אגאדיר לחודש ספטמבר הקרוב. חשבתם לא להיסחף עם מה שאתם מכניסים לפה לקראת החגים? ובכן, תשכחו מזה, ההיסחפות כבר כאן והיא חזקה מכולנו.

רשת אגאדיר, זו שהמציאה את המונח בר-בורגר אי שם בשנת 1997, חלוצת ההמבורגר האיכותי בארץ וזו שזכתה באחד מעשרת ההמבורגרים הטובים בעולם על ידי ביזנס אינסיידר, ממשיכה לחדש ובעיקר לעשות לנו חשק בלתי נשלט לבשר.

וואגיו או אסאדו
הכינו את בלוטות הרוק ותתכוננו לבחור בין וואגיו פלאו 250 גר' - המבורגר עסיסי במיוחד מבשר וואגיו, קורנדביף, אסאדו מפורק עם רוטב איולי צ'יפוטלה וירקות רעננים חסה, עגבנייה, בצל ומלפפון חמוץ (89 שקלים) או באח הסולידי, הוואגיו 250 גר' - המבורגר עסיסי במיוחד מבשר וואגיו, חסה, עגבנייה, בצל ומלפפון חמוץ (69 שקלים).

אסאדו מפורק בג'בטה של אגאדיר (צילום: איתן וכסמן) בשר, בשר ובשר. אסאדו מפורק בג'בטה של אגאדיר (צילום: איתן וכסמן)

גרסה נוספת ומופלאה של אסאדו תוכלו לקבל מפורקת בג'בטה, במילוי הבשר העסיסי והמעושן על הגריל עם רוטב ברביקיו, מפורק כאמור, לתוך ג'בטה סיינה עם איולי צ'יפוטלה וירקות טריים (65 שקלים).

אוהבים נקניקיות? ברור! בתפריט תוכלו למצוא גם נקניקית צ'וריסוס שמנמנה בלחמנייה, יחד עם בצל קריספי, כרוב כבוש ורליש מלפפונים. יאמי. (46 שקלים) ומה לתוספת, תהיתם? ובכן, כדורי מאק אנד צ'יז נימוחים כמו גבינה רכה וקראנצ׳יים (27 שקלים) וכדורי פירה קריספיים, מצופים פירורי לחם ומלווים ברוטב איולי צ'ילי חריף (27 שקלים).

נקניקיות צ'וריסוס של אגאדיר (איתן וכסמן) וגם בצל קריספי וכרוב כבוש. נקניקיות צ'וריסוס של אגאדיר (איתן וכסמן)

שף הרשת רוברט קלוגר, הוא זה שאחראי על שמירת הסטנדרט הגבוה של המנות ועל פיתוח שילובים קולינריים חדשים שמוכיחים עצמם בכל פעם מחדש - רק לאחרונה זכתה הרשת בפעם העשירית ברציפות על ידי מגזין טיים אאוט בקטגוריית ההמבורגר הכי טעים בתל אביב. אז, תנו לנו לנחש, גם אתם תקבעו דייט עם השליח בקרוב?

אגאדיר - המנופים 9, הרצליה פיתוח, 053-9366911

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

דירוג הכתבה

לא אהבתי מעולה
אגאדיר  בהרצליה
053-9366911
אגאדיר  בתל אביב
053-9366917
אגאדיר  בבני דרור
053-8094253
אגאדיר  בראשון לציון
053-9366268
אגאדיר   בחיפה
053-4872781
אגאדיר   באילת
053-9366937
אגאדיר  בתל אביב
053-9366928
אגאדיר  בהוד השרון
053-8094230
אגאדיר  בבאר שבע
053-9366924
אגאדיר בנתניה
053-9383530
אגאדיר בקרית עקרון
053-9378451
אגאדיר בפתח תקווה
053-9383717
אגאדיר בבני ברק
053-9348206
אגאדיר בירושלים
*5690

תגובות0

הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
החורף כאן: מתכון לקרמבו אמיתי
יום הפסטה 2020: איך מכינים פסטה מושלמת?
4 מתכונים לסעודת שבת מושלמת
לכבוד שבת: 3 מתכונים קלילים לארוחת שבת
סיור שווקים: טייק אווי בשוק בין הדוכנים
יום הגבר 2020: שפים מספרים על עצמם
מהמשרד למטבח: קולינריה של אלופים
בחירות בארה"ב 2020: אבל אנחנו כבר בחרנו