נגישות
נגישות

והפעם עם טוויסט: מתכון לאוזני המן עם שברי עוגיות

הפחמימה המשולשת מעולם לא היתה מפתה יותר – מתכון מפתיע ומקורי לאוזני המן מעולות במילוי גנאש שוקולד ושברי עוגיות. לא תרצו להכין שום דבר אחר

מגזין REST חגים המסעדות של rest
מערכת  zap rest

מערכת zap rest

תאריך פרסום: 05/03/2019, 0:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

אוזני המן בלולה וקובה הוד השרון (צילום: עלמה הראל) גרסה מפתיעה למשולש המתוק. לולה וקובה (צילום: עלמה הראל)

קטנות, פריכות ומפוצצות בטעם – במקום להכין את המתכון המסורתי שלכם לאוזני המן, נסו הפעם את הגרסה המנצחת של לולה וקובה מהוד השרון, במילוי מענג במיוחד של גנאש שוקולד מריר ושיחוק מקורי עם שברי עוגיות שמוסיפים עוד קצת טוויסט לביס.

אוזני המן במתכון של לולה וקובה מהוד השרון

מצרכים להכנת הבצק
500 גרם קמח
100 גרם אבקת סוכר
200 גרם חמאה
10 גרם (כף) אפיה
קורט מלח
2 ביצים

מצרכים למלית הגנאש
500 גרם שוקולד מריר
500 גרם שמנת
200 גרם שברי עוגיות שוקולד

הוראות הכנה
1. בקערה עם וו גיטרה מערבבים את כל החומרים יחד, למעט הביצים, עד שנוצרת תערובת במרקם קראמבל. מוסיפים את הביצים וממשיכים לערבל עד שמתקבל בצק אחיד.
2. מכסים את הקערה ומקררים כשעתיים במקרר. בזמן הזה פונים להכנת מלית השוקולד.
3. בסיר קטן ממיסים את השוקולד יחד עם השמנת ומניחים בצד שיצטנן מעט. מוסיפים שברי עוגיות ומניחים בצד עד למילוי אוזני ההמן.
4. לאחר כשעתיים בקירור מחממים תנור ל180 מעלות, ומרדדים את הבצק לעובי של חצי ס״מ.
5. קורצים עיגולים בקוטר 8 ס״מ, מניחים בעזרת כפית מהמלית במרכז העיגול וסוגרים את פינות המשולש.
6. מכניסים לתנור החם ואופים כרבע שעה.

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

דירוג הכתבה

לא אהבתי מעולה

תגובות0

הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
ל"ג בעומר 2020: משלוחים בשריים לכל המשפחה
משלוחי גורמה של קורדרו (צילום: באדיבות המקום)
טארט שוקולד כשר לפסח של הקונדיטור אורן גירון (צילום: אפיק גבאי)
סלומון של מסעדת קופינאס (צילום: מירב קדוש)
שיפודים בסגנון יווני של גרקו (צילום: אנטולי מיכאלו)
מצה מעושנת עם סלסה של השף רועי אברהם (צילום: באדיבות השף)
משלוחים במסעדת קופינאס (צילום: בן יוסטר)
מארז שוקוהוליק של מקס ברנר (צילום: יח"צ)