נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
ביום מורעב במיוחד לקחתי את נועה לנשנש על הבר ב"אגאדיר הוטל" בנמל תל אביב.
אגאדיר בר-בורגר מלווה את הנוף העירוני כבר כמה שנים טובות; בעיקר בזכות סניפו הנחלת בנימיני. ביולי 2003 הם התנחלו גם בנמל, עם קונספט חדש; ומרגע התמקמותם, מרוקו החלה לחגוג בנמל.

בכל הסניפים תמצאו את אותו קונספט ואותה מידת השקעה.
הקונספט של המקום משתמע משמו – המבורגרים, לובי נינוח של מלון, וטאץ' מרוקאי באוויר. מלבד הבר המרווח, אפשר להתפרקד גם במגוון נוסף של מקומות ישיבה.
בשעות הקטנות של הלילה התאורה מתחלפת ועולים די ג'ייאים שונים במוזיקה אתנית.
"הזמן נעצר פה", אומר דני, המנהל. ויש משהו בדבריו.

הבר מתפקד כמקור דרינקים צוהל כבר מהצהריים. חתך הגילאים והקהל די מגוון. בהתאם לקונספט, גם מבחינת הקהל תמצאו כאן קצת מהכל – מאנשי ה-TLV בארגוני רשימות חינמים ועד משפחות עם ילדים; וכמובן גם אותנו- המורעבות.

התחלנו בראשי קלמרי מטוגנים. המנה מוגשת בליווי רוטב מיונז וצ'ילי. מהרגע שבו הגיע אלינו האוכל הפסיקו הדיבורים הבלתי פוסקים שלנו והתחילו גניחות ההנאה.

תמיד משעשע אותי להיזכר שיש דרך לסתום לבנות את הפה ולגרום להן להפסיק לדבר על בנים. אוכל טוב. ממש טוב.

מנת פתיחה מומלצת נוספת היא סיגרים מרוקאים. את עלי הבצק מכינים במקום עצמו.
את הקלמרי הורדנו עם מוחיטו קובני. במהלך חודש מרץ תוכלו למצוא באגאדיר קוקטייל בית שונה בכל יום, פרי מוחם הקודח של הברמנים הנמרצים. בין 16:00-19:00 יש Happy Hour ובמהלכה יש 30% הנחה על האלכוהול.

המשכנו בסנדביץ' סינטה ובמנה חדשה- צ'וריסוס על רוטב פסטו בלחמניה. השילוב נשמע כמעט בלתי אפשרי, אבל הביצוע גרם לנו להשתתק עוד יותר; אם זה אפשרי. מנה מופלאה. הסינטה הוגשה בלחמניה על רוטב דיז'ון והיתה עשויה בדיוק במידה הנכונה.

המנות נדיבות ומוגשות עם תוספות. כמעט בבושה אני נאלצת להודות שלא הצלחתי לסיים את כל המנה. הצ'יפס של נועה עדיין זרוק מבויש איפשהו ושואל את עצמו במה הוא טעה.

למשכימים קום או לעולים על יצועם באיחור, ישנן גם ארוחות בוקר מעניינות. זאת בנוסף למגוון מנות ראשונות ומנות צמחוניות. התפריט עצמו מנסה לשלב בין הטאץ' המרוקאי למדיניות ההמבורגרים המוצהרת של המקום.

גם מדיניות השירות הוסיפה לאווירה הנינוחה. לא הציקו לנו בשאלות טורדניות, פשוט נתנו לנו לאכול וליהנות.

אחרי שקיבלנו את מנת הבשר הדרושה לתפקודנו יצאנו מאגאדיר-הוטל שבעות ומרוצות.
הרוח הלילית הנעימה בנמל התאימה לאווירת ההוטל המרוקאי והשלימה את התמונה. תודה לאל, שוב הקיץ כאן.

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה

תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של רותם רוזנטל

חגיגה גרוזינית בננוצ'קה
אם אין לחם...
NG בר & בשר
אוכל סטודנטיאלי
קוקטייל "הכינותי מראש"
גן עדן בסיני...
מאפה-קפה-סיגריה
ההתקפה האתנית
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר