נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

מסעדת קימל בגלבוע של השף שאול בן-אדרת מארחת לשבועות את מחלבת ברקנית מכפר יחזקאל ואת יקב בזלת הגולן. בערב שבועות מהשעה 17:00 ובמהלך החג למחרת, גבינות המחלבה והיינות ישולבו בתפריט המסעדה. בין המנות שיוגשו: קיש גבינות ברקנית; פסטה יין בזלת לבן עם שמנת, זוקיני ואספרגוס וגבינת מנצ'גו ומנות נוספות. בנוסף, דוכני טעימות ומכירה של בינות, יין, ירקות ופירות.
אתר סקי, דרך נוף הגלבוע, כביש התענכים. 04-6895566

חוגגים שבועות במסעדת פדרו אילת עם תפריט חדש, מבחר יינות ומנות מיוחדות לחג. לדוגמא: שרימפס בלו צ'יז עם יין לבן, שמנת וגבינה כחולה; סלט פלשתינאי עם פטרוזיליה קצוצה, סלק, לבנה עזים ויוגורט כבשים (48 ₪); טרטר פילה דניס עם מלח כמהין ולבנה עזים (48 ₪) ומנות נוספות. קינוחים כגון "לצייר באוכל" – עוגיות גבינה בציפוי רוטבי גנאש פירות (38 ₪)

קוביות גבינה, מסעדת פדרו אילת. צילום: יח
במסגרת פסטיבל היין "בשביל היין" שבעמק יזרעאל, בין התאריכים 29/5-14/6 חוגגים באדלה ביסטרו ברמת ישי באירוע מסיבת יין וקבלת שבת - 6/6 החל מ - 12:00 יין חינם, עם D.J. קרן אור, וכמדי שישי גם שוק האיכרים food&vintage בין השעות 9:00-13:00. ירקות אורגניים, יינות מובחרים, שמן זית, פרחים, אוכל מוכן הביתה, רהיטי וינטאג', מתנות ועוד.
אזור התעשייה, רמת ישי. 057-9444100
>> להזמנת שולחן במסעדת אדלה ביסטרו

מסעדת אדלה
החל משבועות, מסעדת שלו ביער מריצה את התפריט החדש תחת הסלוגן "צרפתית וחצי". התפריט יהיה מורכב ממנות שלמות ומחצאי מנות, מהראשונות וגם מהעיקריות. קונספט שלם של טעמים עם השפעות של המטבח הצרפתי, האיטלקי והישראלי. ובשבועות יוגש תפריט ספיישלים חלבי ומיוחד. בנוסף, מצטרף מבצע חדש לחברי המועדון: הנחה של 20% בהזמנת אירוע בימים א'-ד'.
שיכון אלה 2, קריית טבעון. 057-9444052
>> להזמנת שולחן במסעדת שלו ביער



במסגרת "פסטיבל המשוררים", מסעדת בית שלום במטולה מזמינה בחג השבועות (3-4 ביוני) ליהנות ממנות חדשות של שף אסף אוטולנגי. ארוחות בוקר, ירקות ותבלינים טריים מהגינה, גבינות טריות ועוד. בין המנות בתפריט: עלי גפן ממולאים בבורגול ברוטב יוגורט ונענע, טורטליני עם פטריות פורצ'יני ברוטב שמנת כמהין, מנות דגים ועוד. 
הראשונים 26, מטולה. 057-9443322
>> להזמנת שולחן במסעדת בית שלום

מסעדת לוקה 33, שממוקמת מול מושב משמר הירדן שבגליל העליון מציעה מטבח פיוז'ן איטלקי ישראלי. בחג הלבן התפריט מציע מבחר סוגים של פסטות ברטבים ביתיים, פסטות מקמח מלא ומאורז, פיצות , בשרים, מאפי בצק בטאבון ועוד מנות ממרכיבים גליליים בעיקר - משמן הזית והיין ועד לירקות והבצק. שעות פתיחה : 12:30 – 22:00.
מרכז מסחרי משמר הירדן, על כביש 91, גליל עליון. 057-9424662

מסעדת על המים מציגה מסורת יוונית חדשה: הטברנה של השף חביב משה. ביום שישי, 30.5, החל מהשעה 14:00 תוכלו לחגוג בארוחה זוגית, הכוללת ראשונות כמו עלי גפן על צ'יזקי, קוביות תפוחי אדמה עם זיתי קלמטה ועוד; מנה עיקרית כמו מיקס דגים מטוגנים, סופלקי של אוסובוקו טלה ועוד, ובקבוק אוזו פלמורי. את הוויקנד יפתח הזמר סטאלוס. תנו לו בכפיים! מחיר: 350 ₪ לזוג. בהזמנה מראש.
רמת ים 4, חוף השרון, הרצליה. 057-9443332
>> להזמנת שולחן במסעדת על המים

על המים

מסעדת בלה מזמינה אתכם לחגיגה יוונית בטברנה במרחבי עמק יזרעאל. ביום ה', 5.6 נחגוג את החג הלבן עם תפריט מיוחד שהרכיב השף עידן ליפשיץ, מוסיקה יוונית חיה, בר משקאות אניס וישיבה בגן הפסטורלי. בין המנות בתפריט: צזיקי יוגורט כבשים, עלי גפן ולאבנה, דגים כבושים, מולים באוזו, סלט יווני, דגים על הגריל ועוד. מחירי המנות נעים בין 15-26₪ למנות ראשונות, ובין 42-92 ₪ למנות עיקריות. מהשעה 18:00 ועד אחרון הלקוחות.
מושב בית שערים. 057-9414924
>> להזמנת שולחן במסעדת בלה



מסעדת הדגים בקיבוץ עין גב מזמינה לארוחת חג לבנה, בניצוחו של שף המסעדה עוזי בן. יוגש תפריט חלבי עם מנות כמו: פילו עם בצל וגבינות; כדורי גבינה מטוגנים בציפוי פנקו; אצבעות פילה יאורן; מפרשי סלמון נורווגי ברוטב שמנת ותרד, עוגת גבינה פירורים ועוד. יום שלישי, 3 ביוני, בין השעות 17:00-20:00.
קיבוץ עין גב. 057-9444101
>> להזמנת שולחן במסעדת הדגים

מלון מצפה הימים עורך ביום חמישי, 5 ביוני, בשעה 18:00 חגיגה לבנה לנשים בלבד, ארוחת שף חגיגית במסעדת מוסקט בניצוחו של שף רועי דקל בליווי יינות משובחים של יקב הרי גליל, קוקטייל חגיגי ומפגש מרתק עם צופית גרנט. בין המנות: גספאצ'ו עגבניות קפוא; טרטר דג ים; גראטן חצילים ועוד. מחיר: 320 ₪ למשתתפת, בהרשמה מראש.
ראש פינה. 04-6994523
>> להזמנת שולחן במסעדת מוסקט

מסעדת מוסקט. צילום: דן פרץ

בבית היין אל וסינו יחגגו את חג השבועות במסיבת רחוב לבנה עם מעדנים, יינות וספיישלים המשלבים גבינות ויין. במהלך השבוע, בין ה-1/6/14-7/6 יציגו במקום מומחים מתחום היין, יינות בליווי הסברים וטעימות מגוונות. מעדניית הגבינות של 'אל וסינו' תציע מבחר גבינות ממחלבות בוטיק מהארץ ומחו"ל, ביניהן: בלו בוואריה, פרימדונה, ברי, גרוייר, סנט מור צרפתית. בנוסף, השף עידן אבני יצר תפריט ברוח החג עם מנות כמו קלצונה גבינות, מאפה ברי, קראמבל לוז ועוד.
אבן גבירול 192, תל אביב. 057-9368873

חוגגים שבועות במסעדת פאפא'ס. תפריט ספיישל מיוחד לחג ילווה בתפריט יינות לבנים ורוזה. בין המנות המיוחדות: לזנית גבינות צאן (64 ₪); פיצה גורוגונזולה ותאנים (44 ₪); טורטה דה לה נונה- טארט ריקוטה לימונית (36 ₪) ועוד. תפריט היינות מורכב מיינות שמגיעים ממחוזות שונים באיטליה ומיקבי בוטיק נבחרים בישראל. ביניהם: אורבייטו קלאסיקו, סופריורה, סאן ג'יובאני, דלה-סאלה, אומבריה 164 ₪ ; לאנגה ארנייז, קורדרו די מונטזמלו, פיאמונטה 168 ₪; גראקנטה, אורנלדו קפראי, אומבריה 168 ₪; דוליאני איל-קאלו סופריורה, קלאווזנה, פיאמונטה – ענבי דולצ'טו 140 ₪; קברנה סובניון, שטרן גליל 2011 – 150 ₪ ועוד.
הלל הזקן 12, תל אביב. 03-5107373

מסעדת שותא מארחת בשבועות את אירמה קזר - שפית המתמחה בתרבות הגיאורגית. בשותא מעבירים סדנאות, בהן לומדים להכין מטעמים גיאורגיים חלביים, אז אם חלמתם לדעת להכין חצ'פורי או חינקלי, הזמינו סדנה כזאת, ותקבלו גם טיפים לבישול ואפייה במטבח הגרוזיני.
קיבוץ שמרת, 053-8096649
>> להזמנת שולחן במסעדת שותא

מסעדת שותא. צילום: יחהרברט סמואל מציעה לרגל שבועות ספיישל יינות לבנים לצד תפריט החג שיגיש בין היתר: מנגולד ושקדים פרוסים, רביולי גבינות, פלטת גבינות ביכורים, עוגת גבינות הרברט סמואל ועוד. אליהן ישתדכו יינות כמו פינו נואר, שרדונה, גוורצטרמינר, ריזלינג וסוביניון בלאן מישראל ומרחבי העולם. בין התאריכים 1-5/6.
קויפמן 6, תל אביב. 057-9439549

סניפי ה-Bakery יציעו בשבועות תפריט ספיישל של עוגות גבינה, מאפים, מלוחים ולחמי חג. בין המיוחדים: בוש דה נואל עם דובדבנים טריים (62 ₪), פסטייה מנגולד וגבינת פטה (120 ₪), לחם פרובנס עם עשבי תיבול (16 ₪), טרייפל מסקרפונה (130 ₪ לקטן), עוגת סנט אונורה (89 ₪) ועוד.
אבן גבירול 72; יד חרוצים 13; יהודה הלוי 79, תל אביב. 



קפה קונדיטוריה בריוש בשכונת רסקו בנהריה מגיש תפריט חגיגי להזמנות הביתה, שכולו על טהרת הגבינות. התפריט כולל מאפים, לחמים, עוגות וקישים של הקונדיטורית חגית שטרן. למשל: קיש בטטה (63 ₪); קיש סלמון מעושן (85 ₪); בלינצ'ס במילוי גבינות ופטריות (35 ₪ ל-6 יחידות); עוגת פרסבורגר ריקוטה ודובדבנים (48 ₪) ועוד. ניתן לקנות בצק עלים מרודד, ואת כל המאפים ניתן להזמין אפויים, לא אפויים או קפואים.
קרן קיימת לישראל 16, נהריה. 057-9418823

דודו אוטמזגין מציג את סדרת קינוחים לארוחת השבועות. מילפיי מסקרפונה עם בצק עלים חמאה מקורמל (85 ₪) ושרלוט עם פירות יער, פטיסייר וטוויל שקדים (85 ₪). להשיג בסניפי רשת הקונדיטוריות.

יקב טוליפ יקיים לקראת חג השבועות אירוע מיוחד, במסגרתו יארח יקבים שונים מהעולם בחגיגת יינות לבנים. האירוע ביום שישי, 30 במאי, בין השעות 10:00-15:00 בחצר יקב טוליפ שבכפר תקווה. בין היקבים שיתארחו: ריזלינג מגרמניה, וגוורצטרמינר מאלזס של מיזם היינות פיוז'ן; שרדונה וסוביניון בלאן של יקב Undurraga מציל'ה; וניו אייג' ונואסטרו לבן של יקב Bianchi מארגנטינה.
כפר התקווה. 057-9441399

מסעדת טיביס. צילום: בועז לביא

חוגגים שבועות במסעדת טיביס בחוות ורד הגליל עם מנות חלביות וסלטים.  התפריט של השף חיים טיבי כולל בין היתר: ניוקי ערמונים בחמאה רכה עם עגבניות, תרד ושמן כמהין; ספגטי ארטישוק צלוי בגריל ברוטב שמנת עשיר עם שלושה סוגי פטריות ארומטיות, שמנת ויין; Tibi's Steak House- בשר המיושן במקום כשבועיים-שלושה; צלעות טלה בגריל, נקניקיות כפריות בגריל תוצרת בית, חזה ברווז צלוי; אלפחורס מסקרפונה וריבת חלב; פנקוטה וניל שקדים עם דובדבני אמרנה ועוד.
צומת כורזים, ורד הגליל. 057-9368039
>> להזמנת שולחן במסעדת טיביס

קינוחי גבינה ושוקולד במסעדת ננה בנווה צדק. עוגת גבינה אפוייה עם שכבת פטל וקציפת הדרים (40 ₪); קרם גבינה פרג ודובדבני אמרנה עם פנקוטה רויבוש (42 ₪); אפוגטו ננה אספרסו באמרטו וגלידת עוגיות ולוטוס על טויל פריך (31 ₪) ועוד.
אחד העם 1, תל אביב. 057-9439512
>> להזמנת שולחן במסעדת ננה בר

מסעדת ננה בר. צילום: דניאל לילה

מרכז המבקרים של יקב הרי גליל מציע בשבועות פלטת גבינות זוגית, קרקרים אורגנים ושתי כוסות יין מסדרת הרי גליל: ויונייה, רוזה או מרלו, באווירה גלילית ופסטורלית. מחירים: סיור מודרך (ברכישת פלטת גבינות זוגית) - 15 ₪; פלטת גבינות זוגית, קרקרים אורגנים ושתי כוסות יין ויונייה, רוזה או מרלו- 93 ₪.
קיבוץ יראון. 057-9440849

סדנת ביכורי שבועות ברשת לגעת באוכל. בסדנה יוכנו מאפים כמו קיש מנגולד ומסקרפונה, אצבעות פילו גבינה עם צימוקים, עוגת גבינה ביתית של פעם ועוד. יום שני, 26 במאי בשעה 17:30 ב'לגעת באוכל' סניף ראשון לציון. ביום שלישי, 27 במאי בשעה 17:30 ב'לגעת באוכל' סניף הקניון הגדול פתח-תקווה. מחיר ליחיד: 150 ₪. לפרטים: 1700-70-1000

בקונדיטוריית מתוקה ובקייטרינג מגשי האירוח מתוקה רומסרוויס יצרו מאכלים ברוח החג: בלינצ'סים מלוחים ומתוקים במילויים שונים (טירמיסו, גנאש שוקולד ואגוזים, גבינת עזים וזוקיני ועוד); מגשי מיני עוגות; קינוחים בגביעים (מלבי עם פטל מי ורדים, פנה קוטה קפה וברולה); מארזי 4 עוגות (גבינה אפויה, גבינה וגבעות מוס פטל, סטריפ גבינה פירורים חומים וטירמיסו מרובעת). להשיג בכל סניפי הרשת.



מסעדת ערמונים בחוף צמח מכריזה על מבצע מתוק לשבועות: בכל הזמנת ארוחה של מנה ראשונה ועיקרית, תקבלו צ'יז קייק - עוגת גבינה ניו יורקית על חשבון הבית.

בין התאריכים 25/5-7/6 ייחגג פסטיבל עוגות הגבינה הראשון. מעל ל- 20 מסעדות שפים ובתי קפה יציגו קולקציה של עוגות גבינה מיוחדת בשיתוף עם מחלבות גד. בין המסעדות המשתתפות: בלו סקיי של מאיר אדוני, יאסו של אביב משה, קפה איטליה, הבייקרי, אוזריה, אורנה ואלה, קמפנלו, קפה 48, ביסטרו הרובע השישי, לובי, מרגוזה, חמדה, ויקי כריסטינה, קסיס, בליני, פסטל, ברד סטורי, אנינה, גוסטו, קפה זליק, לה פיאצה , גרקו, גרינברג, רוקח ים, רוקח שוק, אריה, בייקרס ועוד. הפסטיבל יתקיים במסעדות המשתתפות.

רולדין. צילום: רונן מנגן

רולדין חוגגת שבועות עם תפריט מאפים וקינוחים לחג. מאפים, פוקאצ'ות , לחמים וקישים לצד עוגות גבינה, ביניהן עוגת  New York ציז קייק (99 ₪), עוגות גבינה אפויות (החל מ-59.90 ₪ לפס), עוגות קרם גבינה קרות ושמרים וקינוחים. להשיג בכל סניפי הרשת.

השף יואב בר, בעל מיזם CHEF TO GO, מציע תפריט חלבי לחג השבועות, הכולל: קישים, סלטים, מנות ראשונות, מנות עיקריות, ואת עוגת הגבינה של השף. בין המנות העיקריות גם מנת הדגל של השף - ניוקי כמהין עם פטריות ושמנת. מחירים: 35 ₪ למנה ראשונה אישית או 5 יחידות קיש ו-135 ₪ למנת שרינג (מומלצת ל-4 סועדים) או 18 יחידות קיש. מחיר המנות העיקריות: 45 ₪ למנה אישית ו-175 ₪ למנת שרינג. מינימום הזמנה: 400 ₪. מחיר משלוח עד הבית 45 ₪. אזורי חלוקה תל אביב, השרון והסביבה.
למידע נוסף והזמנות: 03-6036666, 050-8117788

תמונה חיצונית: מסעדת טיביס. צילום: בועז לביא.
תמונה ראשית בכתבה: יקב טוליפ. צילום: יח"צ

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
ביסטרו 56: הנאה מאוכל, נוף קסום ואווירה קסומה
מסעדת השף M37 - המסעדה שלא תרצו לפספס
פורטו – מטבח ים תיכוני: אווירה נעימה ואוכל משובח
סוהו: אסיאתית אמיתית ראשון לציון
חדש ומלוח: אנין  המסעדה החמה של ים המלח נפתחה
מה נשים אוהבות לאכול? המסעדות המושלמות לערב נשים
קינוחי שוקולד מומלצים בעוטף ובצפון
מונא - ביסטרו ירושלמי אלגנטי
וולנטיין דיי 2024 – מסעדות מומלצות לדייט ראשון
יום הפלאפל הבינלאומי – עשרת הפלאפליות הכי שוות שיש
מנות האורז הכי שוות שאסור לפספס!
פורים 2023 - איפה אוכלים אחרי העדלאידע?