נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
בטטות נכנסו לאחרונה למטבח הישראלי כמוצר יסוד ובצדק.
אפשר להכין מהן המון דברים טעימים ופשוטים. למשל פשטידה.

חומרים:
3-4 בטטות גדולות
1/2 כוס שמן
1/2 כוס קמח
3/4 מיכל פריגת תפוזים
1/2 כפית קינמון
2 כפיות סוכר
2 ביצים
1/2 כפית מלח

ההכנה:
לבשל במים רותחים את הבטטות (אפשר לרכך במיקרו) עד שהן רכות. לקרר ולקלף. למעוך במזלג ולהוסיף את שאר החומרים. לאפות כ-40 דקות ולאכול.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מה נשים אוהבות לאכול? המסעדות המושלמות לערב נשים
קינוחי שוקולד מומלצים בעוטף ובצפון
מונא - ביסטרו ירושלמי אלגנטי
דוניס דגים ויין  - אוכל משובח ואירוח נפלא
מתי הפעם האחרונה אכלתם אוכל צרפתי אמיתי, ו... כשר?
סילבסטר 2024 – השנה אוכלים בבית
מחכים לניסים – סופגניות מיוחדות שיעשו לכם את חנוכה
מתגייסים עבורם - מסעדות עם הטבות מיוחדות לחיילים
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר