נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
את מרק הירקות הרגיל אפשר לבשל גם בלי שמן, ולהוסיף אותו רק לאחר שהוא מתקרר (הסיבה למי שמעוניין לדעת היא ששמן מחומם נהפך לרעלי - קרצינוגני, בזמן תהליך החימום).

על הטוסט עדיף למרוח חמאת סומסום במקום החמאה הרגילה, הטעם מצויין והרווחנו עוד קצת בריאות.

למי שרוצה קינוח בריא מומלץ לאכול מפירות העונה בתוספת פיצוחים טריים ושומניים (לא מעובדים כמובן) שסופחים את הוויטמינים מהפרי כגון: אגוזי מלך, גרעיני חמניות, גרעיני דלעת שקדים וכו'.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מה נשים אוהבות לאכול? המסעדות המושלמות לערב נשים
קינוחי שוקולד מומלצים בעוטף ובצפון
מונא - ביסטרו ירושלמי אלגנטי
דוניס דגים ויין  - אוכל משובח ואירוח נפלא
מתי הפעם האחרונה אכלתם אוכל צרפתי אמיתי, ו... כשר?
סילבסטר 2024 – השנה אוכלים בבית
מחכים לניסים – סופגניות מיוחדות שיעשו לכם את חנוכה
מתגייסים עבורם - מסעדות עם הטבות מיוחדות לחיילים
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר