נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
בימי החורף נפוץ לקנח ארוחה בפרי הדר בשל כגון תפוז, או קלמטינה. זה טעים, לא צריך להכין כלום, וגם בריא.

אבל רבים לא יודעים, שכדי לשמור על עיכול נכון ויעיל של הוויטמינים המגיעים מפירות אלו, כדאי להוסיף תמיד מאכל שומני מסוים, כגון אגוזי מלך, גרעיני חמניות או גרעיני אבטיח, או כל סוג של גרעין הקרוי בפי העם "פיצוחים" (כמובן טריים ולא קלויים או ממולחים).

השילוב יעזור לגוף להפיק מהפרי את מיטב הויטמינים ויקל על פעולת העיכול, שיכולה
להיות לפעמים חומצית למדי.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
ביסטרו 56: הנאה מאוכל, נוף קסום ואווירה קסומה
מסעדת השף M37 - המסעדה שלא תרצו לפספס
פורטו – מטבח ים תיכוני: אווירה נעימה ואוכל משובח
סוהו: אסיאתית אמיתית ראשון לציון
חדש ומלוח: אנין  המסעדה החמה של ים המלח נפתחה
מה נשים אוהבות לאכול? המסעדות המושלמות לערב נשים
קינוחי שוקולד מומלצים בעוטף ובצפון
מונא - ביסטרו ירושלמי אלגנטי
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר