נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
אחת הבעיות הקשות של הגרגרנים בארצנו היא הקושי הבלתי נסבל למצוא חתיכת בשר ראויה, במחיר סביר (ועם הצימחונים הסליחה).

מי שאכל סטייק עסיסי בני יורק, בואנוס איירס או סידני, לא יכול שלא להתאכזב בדרך כלל מהאופציות המונחות בפניו באיטליזי ארץ הקודש. אבל יש גם כמה פינות מחמד, ואחת מהן נחשוף בפניכם היום. היא ממוקמת בטירה שבמשלוש. שמה האיטליז עראקי פאכר, והיא בהחלט שווה נסיעה, במיוחד לחובבי בשר הכבש.

מי שמעוניין לקבל הסברים מדוייקים יכול להתקשר לפני שהוא בא: 7938856 - 09
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
ביסטרו 56: הנאה מאוכל, נוף קסום ואווירה קסומה
מסעדת השף M37 - המסעדה שלא תרצו לפספס
פורטו – מטבח ים תיכוני: אווירה נעימה ואוכל משובח
סוהו: אסיאתית אמיתית ראשון לציון
חדש ומלוח: אנין  המסעדה החמה של ים המלח נפתחה
מה נשים אוהבות לאכול? המסעדות המושלמות לערב נשים
קינוחי שוקולד מומלצים בעוטף ובצפון
מונא - ביסטרו ירושלמי אלגנטי
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר