נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
אחת הבעיות של המטבח המודרני היא התלות הכמעט מוחלטת שלו במוצרים מוכנים, ואלה
מה לעשות, פחות טעימים מהטריים.

אז נכון, מי שגר בקומה השמינית במגדל תל אביבי טיפוסי, לא יכול לגדל פרות ואפילו לא חסה בבית - אבל יש דברים אחרים שאפשר ועוד איך - תבלינים. כמעט בכל משתלה ניתן להשיג היום אדנית ובה מיטב צמחי ארצמו כמו זעתר, נענע, לימונית ועוד.

הגידול פשוט - רק שמש ומים, וגם המחיר לא יקר מדי וזה בהחלט שימושי לסלט, לעוף ולבית.

נסו ותהנו!
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
ביסטרו 56: הנאה מאוכל, נוף קסום ואווירה קסומה
מסעדת השף M37 - המסעדה שלא תרצו לפספס
פורטו – מטבח ים תיכוני: אווירה נעימה ואוכל משובח
סוהו: אסיאתית אמיתית ראשון לציון
חדש ומלוח: אנין  המסעדה החמה של ים המלח נפתחה
מה נשים אוהבות לאכול? המסעדות המושלמות לערב נשים
קינוחי שוקולד מומלצים בעוטף ובצפון
מונא - ביסטרו ירושלמי אלגנטי
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר