נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

מאת א/ע

אחת מתופעות הלוואי היותר מוכרות
והפחות סימפטיות שמביאות עמן מסיבות
הסילבסטר הרובצות כבר לפתחנו,
(חוץ מהמרדף הלא מושג אחרי "המסיבה",
אכזבת הספירה לאחור והמנהג המביך שבסיומה),
היא תופעת ההנגאובר או בעברית תקנית:
חמרמורת. (ותודה למיקי)

הנה כמה עיצות להמנע מחמרמורת:

באופו כללי לפני השתייה רצוי לאכול
מאכלים עתירי שומן ומלח לספיגה נוחה.

אך אם בכל זאת הגעתם לשלב הנורא
(בינינו כולנו נגיע לשם במצב זה או אחר)
מומלץ מאוד:

לשתות הרבה מים/חלב, לאכול לחם
ושאר בצקים אחרים שוב, למען הספיגה.
ואם כל זה עדיין לא עוזר:
אצבע לגרון.
הקאה טובה שווה כמה טקילות..
sfsdfs

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
ביסטרו 56: הנאה מאוכל, נוף קסום ואווירה קסומה
מסעדת השף M37 - המסעדה שלא תרצו לפספס
פורטו – מטבח ים תיכוני: אווירה נעימה ואוכל משובח
סוהו: אסיאתית אמיתית ראשון לציון
חדש ומלוח: אנין  המסעדה החמה של ים המלח נפתחה
מה נשים אוהבות לאכול? המסעדות המושלמות לערב נשים
קינוחי שוקולד מומלצים בעוטף ובצפון
מונא - ביסטרו ירושלמי אלגנטי
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר