נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

למי שמבקש להוריד את מינון השמן והטיגון מהמזון ועדיין לאכול דברים שבאופן מסורתי אמורים להיות מטוגנים, ישנו פתרון זמין ומקסים בפשטותו. כמעט כל דבר שבמקור אמורים לטגן, בין אם בשמן רגיל או עמוק, אפשר להכין במקום בתנור. כן, אני מתכוונת גם לקציצות (אפשר להשתמש בתבנית שקעים של מאפינס), לירקות מוקפצים ואפילו לצ'יפס.זה נכון שזה לא יקבל את ארומת החריכה והטיגון אבל לעומת זאת התחושה השומנית שתמיד מלווה אוכל מטוגן איננה עוד, כך גם הצרבת שבאה איתה. במקום, נשארים עם הרגשה נעימה של אוכל נקי ומטבח נטול מרבצי שומן וריחות טיגון.

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
ביסטרו 56: הנאה מאוכל, נוף קסום ואווירה קסומה
מסעדת השף M37 - המסעדה שלא תרצו לפספס
פורטו – מטבח ים תיכוני: אווירה נעימה ואוכל משובח
סוהו: אסיאתית אמיתית ראשון לציון
חדש ומלוח: אנין  המסעדה החמה של ים המלח נפתחה
מה נשים אוהבות לאכול? המסעדות המושלמות לערב נשים
קינוחי שוקולד מומלצים בעוטף ובצפון
מונא - ביסטרו ירושלמי אלגנטי
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר