נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
יין הוא מושג, סמל, מטאפורה. כך גם חובבי היין
והמבינים בו. תוסיפו גבינות ורק הדגשתם את הנקודה.
תשאלו את עוזי לנדאו. וכך, לאחר שחג הפסח עבר
עלינו בשלום, גם יום העצמאות הלך חלף לו,
שוב צומחת ממעמקי תאוותי תחושת צמא מסוימת
המסתדרת היטב עם מסורת הגבינות והיין הנהוגה
בחג השבועות.
שלא תבינו לא נכון, אני אכן שייך לאלו הסולדים
מהתאמות יין לאוכל והמילה גיחוך מתארת נאמנה את
תחושתי כלפי כל אותם מגרגרי ויורקי המשקה הזה.
אך בכל זאת, לכל ה wanna be's, מגיש אני בחמלה
מדריך מקוצר ל"פלצנות" מתקדמת.

יין אדום
כוס רחבה וגבוהה. טמפרטורת החדר.
מאכלים שהולכים: בשר בקר, בשר ועוף ברטבים.

יין לבן
כוס גדולה אך מתעגלת ונסגרת בשפה.
להגיש צונן (כ- 12 מעלות).
מאכלים שהולכים: דגים, קינוחים, גבינות מלוחות,
ו"מסריחות", גבינות עזים וצאן
(ריזלינג וסוביניון בלאן),
מרק עוף, גבינות עזים וצאן בשלות,
גבינות קשות ומעושנות (שרדונה).

שמפניה
כוס צרה וארוכה. להגיש קר מאוד.
מאכלים שהולכים: דובדבנים. וג'קוזי.
ואישה יפה בביקיני. או בלי.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של דני קליין

אתה בא לבירה?
הסביצ'ה הפרואני
Humus-Chips-Salat
לנפגש העיוור המתחיל
מיכאלה. היה יופי.
לונדון-תל אביב
שלום, אני נוסע
העיר מתה
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר