נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
חג השבועות קרב ובא, קבלו שלושה מתכוני יוגורט היישר ממפגש מזרע (קיבוץ מזרע)
מתכונים קלים ומהירים שיעשו לכם את החג
(בתמונה: השף אדוארד בורסק):

רוטב יוגורט בעשבי תיבול
מתאים בעיקר לבשרים שיוצאים מהגריל (כבש \ עוף) ולסלטים
המצרכים:
300 גר' יוגורט. 3
בצלי שאלוט.
שן שום כתושה.
שמיר \ פטרוזיליה \ בזיליקום – חבילה (50 גר').
שלוש כפות מיץ לימון.
שלוש כפות שמן זית.
מלח \ פלפל \ סוכר – לפי הטעם.
אופן ההכנה:
לערבב הכל ולהגיש.

ביצים חלוטות עם יוגורט
המצרכים:
2 שיני שום.
קורט מלח.
300 גר' יוגורט.
3 כפות חומץ.
4 ביצים.
2 כפיות חמאה (30 גר').
כפית פפריקה.
אופן ההכנה:
כותשים את השום והמלח, מוסיפים אל היוגורט ובוחשים, מניחים בכלי הגשה.
מכניסים לסיר עם מי מלח את החומץ ומרתיחים, חולטים את הביצים למשך שלוש דקות, מוציאים אותם ושמים על היוגורט, ממיסים חמאה עם הפפריקה, יוצקים על הביצים ומגישים.

משקה יוגורט – הירן (טורקי)
המצרכים:
5 כוסות יוגורט.
2.5 כוסות מי קרח.
כפית מלח.
אופן ההכנה:
מוסיפים את המים ליוגורט ומערבבים, מוסיפים את המלח.
מדללים שוב לפי מידת הצורך ומגישים.


  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
ביסטרו 56: הנאה מאוכל, נוף קסום ואווירה קסומה
מסעדת השף M37 - המסעדה שלא תרצו לפספס
פורטו – מטבח ים תיכוני: אווירה נעימה ואוכל משובח
סוהו: אסיאתית אמיתית ראשון לציון
חדש ומלוח: אנין  המסעדה החמה של ים המלח נפתחה
מה נשים אוהבות לאכול? המסעדות המושלמות לערב נשים
קינוחי שוקולד מומלצים בעוטף ובצפון
מונא - ביסטרו ירושלמי אלגנטי
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר