נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

21/6, 21:45  צ'כיה - פורטוגל

אחרי שלב בתים מעולה, בו יורו 2012 פתח בופה עתיר מטעמים, אנחנו נכנסים לשלב בו רק אניני הטעם ממשיכים הלאה, רק המדויקים יותר, החדים יותר, אלה שנזכרו לשייף את הסכינים ולנקות את המחבתות, ישרדו את החום במטבחי רבע הגמר. פורטוגל הוכיחה בניצחון על דנמרק בשלב הבתים שיש לה מספיק כישרון וטבחים, כדי להסתדר גם כשהשף-מאסטרו רונאלדו שורף חביתות. מול הולנד רונאלדו כבר נכנס חזק לעניינים וזו בשורה רעה לכל יריבה שפורטוגל תפגוש מעתה, הראשונה היא כמובן צ'כיה. לפורטוגל חוליית התקפה קטלנית, שעשתה פיוז'ן מההולנדים עם רונאלדו, נאני, והלדר פוסטיגה, וקישור חזק ופיזי שמסוגל לשפוך לצ'כים כל מרק קרופניק שינסו להגיש לשוערם אדוארדו.

הצ'כים אמנם עלו מהמקום הראשון בבית א', אבל הם נחשבים לאנדרדוג במפגש, למרות המסורת המוצלחת שלהם במפעל. זאת משום שבניגוד לעבר יש קצת פחות כישרון בנבחרת, אבל אופי לא חסר שם, והנבחרת של בילק השתפרה ככל שהטורניר נמשך, כך שהם מגיעים עם רוח גבית והרבה ביטחון למפגש. צ'כיה תקווה שקשרה עתיר הכישרון וצלאב פילארז' יזכור את כל מרכיבי המתכון ויפיק מנות משובחות לחלוץ מילאן בארוש. בקישור פטר יראצ'ק הלוחמני צפוי לעבוד שעות נוספות כדי לקלקל לקשרי פורטוגל ולנסות לבנות מהלכים, והרבה תלוי ביכולתו של השוער פטר צ'ך, שיום טוב שלו יכול לחולל אביב בפראג גם באמצע הקיץ.

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
ביסטרו 56: הנאה מאוכל, נוף קסום ואווירה קסומה
מסעדת השף M37 - המסעדה שלא תרצו לפספס
פורטו – מטבח ים תיכוני: אווירה נעימה ואוכל משובח
סוהו: אסיאתית אמיתית ראשון לציון
חדש ומלוח: אנין  המסעדה החמה של ים המלח נפתחה
מה נשים אוהבות לאכול? המסעדות המושלמות לערב נשים
קינוחי שוקולד מומלצים בעוטף ובצפון
מונא - ביסטרו ירושלמי אלגנטי
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר