נגישות
נגישות

מרק גזר טבעוני וקרמי עם נגיעות חלב קוקוס וג'ינג'ר

עם מינימום מרכיבים ומקסימום הנאה – מתכון למרק גזר כתום שיגרום לכם לרצות לחזור לפוך ולהתעורר למנה שניה

מגזין REST המלצות קולינריות מתכונים
מערכת  zap rest

מערכת zap rest

תאריך פרסום: 28/02/2019, 0:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

מרק גזר וג'ינג'ר עם חלב קוקוס כשהגשם יורד. מרק גזר וג'ינג'ר עם חלב קוקוס (צילום: באדיבות Teka)

מי אמר שחייבים ציר בשרי מסובך כדי להשיג מרק מהביל ועשיר? עם מעט מרכיבים עשירים בוויטמינים וסיבים תזונתיים – תוכלו להכין מרק קטיפתי בריא ומשביע ולהוסיף צבע וניחוח לארוחה. כנסו למטבח ותקתקו לעצמכם מתכון שיעזור לכם להתמודד עם החורף.

מרק גזר וג'ינג'ר עם חלב קוקוס
באדיבות מחלקת התזונה של המותג Teka

מצרכים
בצל אחד
400 גרם גזר קלוף
פחית אחת של חלב קוקוס
כפית של שורש ג'ינג'ר טרי מגורד
מעט שמן זית
מלח לפי הטעם
מעט שקדים קלויים ופטרוזיליה לקישוט

הוראות הכנה
1. קוצצים את הבצל ומטגנים עד לשקיפות במעט שמן זית.
2. חותכים את הגזר לפרוסות עבות ומוסיפים אותן לסיר יחד עם הבצל. מערבבים, מכסים במים, מביאים לרתיחה וממתינים שהגזרים יתרככו.
3. מוסיפים את חלב הקוקוס וכפית ג'ינג'ר מגוררת (אין צורף לקלף), מבשלים עוד כמה דקות, מוסיפים מלח לפי הטעם ומסירים מהאש.
4. טוחנים את המרק עד שמתקבל מרקם סמיך וקטיפתי.
5. מפזרים מעט שקדים קלויים ופטרוזיליה מעל כל צלחת - ומגישים. בתיאבון.

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

דירוג הכתבה

לא אהבתי מעולה

תגובות0

הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
פנקייק אוראו של בנדיקט (צילום: נמרוד סונדרס)
טרטר סלמון של מסעדת טאיה (צילום: באדיבות יח"צ)
לירן בלו שף המקדש (צלם: אסף אמברם)
נתח בשר במסעדת בישיקיו משמר איילון (צילום: עידן גור)
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
נוף במסעדת ביאנקיני (צילום: איתמר גרינברג)
פלטת בשר במסעדת מדיטה ירושלים (צילום: אסף קרלה)
המבורגר, מינוט סטייק ופלפלים חריפים בראיסה תל אביב (צלם: דניאל לחיאני)