נגישות
נגישות

אוכלים עם העיניים: טרנד המאכלים הצבעוניים

כל ביס בצבע: ורוד, ירוק, צהוב וללא צבעי מאכל. איך צובעים את החלות והטחינה, איפה מוצאים המבורגר בלחמנייה צבעונית ואיך משיגים פיתות בצבעים?

מגזין REST המלצות קולינריות חדשות מהצלחת
עמית ביבר

עמית ביבר

תאריך פרסום: 08/04/2021, 0:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

שמנו לב לטרנד צבעוני ושמח שצבע לנו את הצלחות בשנה האחרונה, אבל לא סתם ססגוני, גם טבעי: פיתות ירוקות, חלות ורודות, טחינה צהובה וכל אלו מצבעי הירק, הפרי והתבלין. אז איפה נמצא את כל הטוב הצבעוני הזה ואיך מכניסים כל כך הרבה צבע לאוכל ועדיין שומרים עליו טבעי ובריא?

אספנו מקומות עם קטע, הקונספט שלהם הוא הצבעוניות המשגעת מבלי לפגוע בבריאות ובטח ובטח שמבלי לפגוע בטעם המעולה של המנה. בואו רעבים. אה! ותשארו איתנו עד הסוף, כי צירפנו לכם בונוס: סוד מנצח שיצבע כל שולחן.

מקשטים את הצלחת עם פרחי מאכל
תבלינים אסייתיים שאתם צריכים בבית

 ארוחה בצבעי הרמזור. בורגר סטיישן. צילום: באדיבות המקום

לחמניית המבורגר בצבעים: בורגר סטיישן 23
רגע, לפני שנדבר על הצבעים המטריפים של הלחמנייה... חבר'ה יש לכם כאן מנת המבורגר מנצחת וטעימה! אל תתנו לצבעוניות להטעות אתכם, מדובר בביס מהמבורגר איכותי ומושחת עם תוספות מושקעות.
ועכשיו ללחמניות: תוכלו להזמין בורגר בלחמנייה ורודה, ירוקה, או צהובה. כל הלחמניות הן לחמניות בריוש טבעיות והצבעים מגיעים מהצומח ולא מצבעי מאכל.
המנות גם יפות, גם בריאות וגם מצטלמות מהמם לסטורי.
בורגר סטיישן 23 - burgers station - שארית ישראל 23, תל אביב, 053-8092801

שלא תנזל לכם הטחינה על הפיתה הורודה: Incredibowl
איך אתם עם אוכל בפיתה? כמובן שכן! הכל בא טוב כשהוא נכנס לתוך הכיס האוורירי והפחמימתי הזה: חביתה, פלאפל, המבורגר, סלט, טחינה ואפיל סתם גבינה צהובה וחמאה או מריחת נוטלה.
מיזם incredbawl הוא מיזם מגניב של קערות אוכל אכילות וכלים אכילים, בין כוסות צ'ייסר אכילות וקערות סלט אכילות, הם מכינים גם פיתות צבעוניות מהממות וטבעיות ירוקות, ורודות וצהובות.
חפשו בפייסבוק: Incredibawl

 צבעי הקשת לא רק בשמיים. צילום: שאטרסטוק

בונוס נחמד והסוד שמאחורי הצבע: טחינה וחלה צבעונית עשו זאת בעצמכם!
אז מה עומד מאחורי הצבע היפה הזה, שהופך את האוכל חסר הצבע למלא חיים וזרחני? האמת, שזה דיי קל (ואפילו גאוני!): הצהוב מגיע מהכורכום, הוורוד שייך לסלק והירוד לצמחי תבלין: פטרוזיליה, כוסברה ובעיקר תרד שמוסיף ירוק זרחני ובוהק מבלי להיות דומיננטי מדי בטעם.

אז אם בא לכם להוסיף צבע לשולחן השבת, או לכל ארוחה בעצם החל מארוחת בוקר מפונפנת ועד ארוחת ערב לקטנטנים הוסיפו מהצבע שתבחרו לבצק החלה לפי ההתפחה, או לטחינה הביתית שלכם ואל תתביישו להוסיף בנדיבות ותקבלו חלה וטחינה מטריפות שיהפכו כל כריך או סלט למשגע ויסחטו המון, אבל המון מחמאות!

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

דירוג הכתבה

לא אהבתי מעולה
בורגר סטיישן 23 בתל אביב
053-8092801

תגובות0

הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
כתבות נוספות של עמית ביבר
ספיישל ל"ג בעומר: מתכוני תפוחי אדמה
ל"ג בעומר מתוק: מתכון מרשמלו ביתי
מדורות לגדולים: ל"ג בעומר עם סיר פויקה
יוצאים לטייל: מסעדות מומלצות בצפון
מסעדות עם חצר: לאכול בכיף גם עם הילדים
שפים מספרים: על הפער בין המטבח הביתי למקצועי
סיטי גריל נתניה: אוכל קווקזי ושיפודים נפגשים
מה אוכלים באביב? המלצות צבעוניות ומרעננות