נגישות
נגישות

התגעגענו למסעדות: חוזרים לדבר האמיתי

דברים שאי אפשר להכניס לשקית טייק אווי - נוף מיוחד, עיצוב באווירת מנות התפריט, הפרדה בין הגשת הראשונות לעיקריות וצילחות מפואר שעושה חשק להוציא את הטלפון ולפתוח מצלמה. עולם הקולינריה, כמה טוב שאתה חוזר

מגזין REST המלצות קולינריות חדשות מהצלחת
עמית ביבר

עמית ביבר

תאריך פרסום: 15/03/2021, 0:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

כבר כמעט הספקנו לשכוח איך זה מרגיש לשבת במסעדה ואם נודה באמת, עם כל הפתרונות היצירתיים של משלוחים מפוארים, קופסאות עשה זאת בעצמך, קוקטיילים להרכבה ובקבוקי יין בסלי פיקניק עם גבינות, עדיין אין כמו הדבר האמיתי.

התגעגענו לכל-כך הרבה דברים שאנחנו לא יודעים מאיפה להתחיל. אז ברוכים השבים לעולם הקולינריה! הנה תזכורת קטנה לכל מה שעומד לחכות לנו במסעדות וכל היתרונות של לאכול בחוץ ולא בשקיות משלוח.

בילוי ערב: המלצות ארוחה משפחתית במסעדה
נופשים באילת? מסעדות מומלצות לפתוח את היום

 ערב ארוך של הפתעות קולינריות. גוסטו. צילום: באדיבות המקום

מסע בשלבים: ראשונות לחוד עיקריות לחוד
אחד הדברים הכיפיים במסעדה, זה שניתן להוסיף מנות להזמנה בכל שלב של הארוחה והכי חשוב, כל מנה מגיעה בזמנה. הראשונות יוצאות וצובעות את השולחן בביסים טעימים שפותחים לנו את התיאבון, אחריהן העיקריות מגיעות כשהן חמות מהמטבח ורק לסיום הקינוח שכמה טוב שלא חייבים להחליט מראש מהו ואפשר לחכות איתו לרגע האחרון.

אם התגעגעתם לשפע של מנות ראשונות, במסעדת גוסטו האיטלקית, מציעים מגוון רחב של פתיחים קרים וחמים: כדורי ריזוטו עם מיקס גבינות, תערובת פטריות מוקפצות, סלט סלק ופטה, ארטישוק ומוצרלה, קרפציו בקר, בוראטה עם פסטו ורוטב עגבניות ועוד!
וכמובן שאחריהן יגישו לכם את העיקריות, הפיצות והפסטות לוהטות ושוחות ברוטב. וואו! כמה שהן טעימות.
גוסטו - Gusto - פרישמן 90, תל אביב, 053-9367725

 אופנת תצוגה של סביצ'ה בשגב ארט. צילום: אנטולי מיכאלו

הכי טעים לאכול עם העיניים
לא יודעים מה אתכם, אבל חלק מהחוויה הקולינרית שלנו היא אכילה עם העיניים, בקטע טוב כמובן. כי צילחות יפה ומדויק הוא חלק בלתי נפרד ממסע הטעמים. כשהצלחת מסודרת בצורה מפוארת וייחודית, כשהצבעים משתלבים נכון, כשהאוכל מסודר על הצלחת בצורה כזו שמצד אחד מזמינה אותך לקחת כבר ביס ומצד שני הוא מאורגן כל-כך יפה שחבל להרוס זה חלק מהכיף.

אם עדיין לא הכרתם את אשפי הצילחות, אז זה הזמן להכיר. מסעדת שגב ארט הופכת כל מנה ליצירת אומנות. האווירה שם ייחודית ומדליקה, האוכל מוגש בצורה מטריפה ואומנותית בטירוף ומרגיש שכל דבר שתזמינו מהתפריט יגיע בהגשה ייחודית ושונה, כזו שחייבים לצלם לסטורי.
שגב ארט - החושלים 4, הרצליה פיתוח, 053-9443318

 חוויית הכול כלול במסעדת ווסט סייד. צילום: באדיבות המקום

את הפאר והנוף אי אפשר לארוז הביתה
כל מסעדה עם הקטע שלה, אבל כמעט תמיד יש להן קטע. זה יכול לבוא לידי ביטוי בעיצוב כפרי בהתאם לתפריט בשרים משובח, או  בעיצוב מפואר ופנסי בהתאם למנות שף מטריפות ומפנקות. יש מסעדות עם נוף לים, מקומות ישיבה על הבר עם אווירה שיכורה ושמחה או שולחנות חיצוניים בין עצים בוטניים יפים. אבל מה שבטוח, את כל הפאר, העיצוב, האווירה והנוף לא יכולנו לארוז הביתה וגם לזה התגעגענו מאוד!

מסעדת ווסט סייד מהווה דוגמה מדויקת לאחד מבין המקומות הללו, עם העיצוב היוקרתי, החלל העצום לאירוח סועדים, הכיסאות הנוחים, הצילחות הסופר מיוחד ולגראנד פינאלה – הנוף לים! חוויה קולינרית שלמה קסומה ומפנקת.
ווסט סייד - הירקון 19, תל אביב, 053-7104537

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

דירוג הכתבה

לא אהבתי מעולה
גוסטו  בתל אביב
053-9367725

תגובות0

הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
כתבות נוספות של עמית ביבר
אביב, קמפינג ועל האש: קצביות עם בשר טרי
מסעדות כשרות לפסח: איפה אוכלים בחול המועד?
מתכונים של לחמניות ולחמים כשרים לפסח
בחירות 2021: איפה אוכלים ביום שלישי?
סיטי גריל נתניה: אוכל קווקזי ושיפודים נפגשים
מה אוכלים באביב? המלצות צבעוניות ומרעננות
בוקר צהריים וערב: איפה אוכלים בים המלח?
להתראות טייק אווי: חוזרים למסעדות