נגישות
נגישות

הבית בעולש, טאיה ועוד. חדשות קולינריות

במסעדת טאיה בקדימה מציעים ספיישלים מעניינים בסגנון אסיאתי; Copper נפתחה בהרברט סמואל; הבית בעולש רץ על תפריט חדש לערב ולאירועים ועוד חדשות אוכל מהתנור

מגזין REST המלצות קולינריות חדשות מהצלחת
שרון שגב

שרון שגב

תאריך פרסום: 01/01/2017, 11:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

מה חדש בגזרה הקולינרית? באזור השרון, במושב עולש, מתחדש לו מקום יפהפה ויוקרתי; Copper - מסעדת שף חדשה - התמקמה במגדל האופרה בתל אביב; פסטיבל הרימונים בסניפי קפה לואיז ועוד.

הבית בעולש מתחדש
במושב עולש היפה והציורי שבצפון השרון נמצא אחד מהמקומות היפים בארץ: הבית בעולש, מתחם אירועים ובית קפה. מאיה דן, היזמת הצעירה של המקום, הקימה אותו לפני 4.5 שנים. הבית בעולש המעוצב בסגנון טוסקני (המתחם הפנימי) מעוטר בחפצי אספנות מטירות עתיקות באירופה. המבנה החיצוני מוקף בעצי פרי ומתאים לחתונות, בר ובת מצווה, בריתות, ימי הולדת ואירועים עסקיים עד 250 איש.
ניוקי סלק משגעים. הבית בעולש

על תפריט האירועים ובית הקפה מופקד השף חיים הושמנד, בוגר ה"קורדון בלו". המקום מציע תפריט אירועים חלבי עשיר הכולל מנות פתיחה מיוחדות, מעדני דגים כבושים ומעושנים, סלטים, דגים טריים, פסטות ורביולי תוצרת בית וקינוחים חלביים. התפריט כולל מגוון רחב של אופציות צמחוניות, טבעוניות ונטולות סוכר וגלוטן.

בשעות הערב משמש המקום כבית קפה, בו מוגשות מנות חלביות כמו סלטים, פסטות, פיצות בתנור אבן וקינוחים. דגמנו מהתפריט: קרפצ'יו סלק מרענן עם גבינת רוקפור ובלסמי מצומצם. סלט שורשים מעולה שהורכב מקולורבי, סלק, גזר, בצל סגול ונבטים בויניגרט הדרים. הירקות בסלט הוא הכי טריים שיש. עוד טעמנו ניוקי סלט מעולים, רכים ונימוחים במילוי פרמז'ן וריקוטה בשמנת, סילאן ושקדים, וגם גרבלקס סלמון כבוש, שהגיע על קרוסטיני עם ממרח שמנת חמוצה וצלפים. מושלם לאירועים באווירת בוטיק אקסקלוסיבית, וכיף להגיע בערב לחגוג יום הולדת, לארוחה רומנטית או סתם לערב רגוע עם חברים. כמובן שחנייה יש בשפע. 
הבית בעולש, סמטת הבית – עולש. 053-6130876
הבית בעולש. צילום: יחסי ציבור

טאיה
ספיישלים מעניינים וחדשים במסעדת טאיה, ביניהם: קוביקארי – תבשיל עוף בקארי אדום, חלב  קוקוס, בצל, פלפל, בטטה וכוסברה על מצע אורז; צ'ירסי (סושי מפורק) - פרוסות סלמון נא בזיגוג רוטב טריאקי, מלפפון, ג'ינג'ר, אבוקדו, שומשום, צ'יפס בטטה וספייסי מיונז; בקר גאו לי - בשר בקר קצוץ דק מוקפץ עם בזיליקום על מצע  אורז, בוטנים, ביצה עלומה ובצל ירוק.
טאיה, האופה 1, קדימה. 053-6130912 
בקר גאו לי. טאיה בקדימה

טייגר לילי
טייגר לילי מתחדשת. בין המנות החדשות בתפריט: מו סאוואן –  חזה בשר לבן מעושן עם במיה תאילנדית, בצלצלי שאלוט, בצל ירוק, קריספי שאלוט ובזיליקום, ברוטב צדפות תאילנדי, צ'ילי ובוטנים שלמים (40 שקלים); פאד מואנג - אטריות ביצים עם עוף ובייקון, ברוקולי, פטריות שמפניון, בצלצלי שאלוט ובצל ירוק, ברוטב צדפות, גרגירי כוסברה וצ'ילי (67 שקלים); גאנג סום - מרק דגיגי אנשובי על בסיס חלב קוקוס ורוטב דגים עם תערובת תבלינים תאילנדיים ומשחת צ'ילי, בצלצלי שאלוט, גזר, תפוח אדמה, כפיר ליים ורוטב צ'או צ'או תאילנדי (68 שקלים) ועוד.
טייגר לילי, הברזל 32, רמת החייל, תל אביב. 053-8096525
טייגר לילי, אלוף קלמן מגן 3, שרונה מרקט, תל אביב. 053-9380556
טייגר לילי. צילום: ארז אטיאס

פסטיבל רימונים בקפה לואיז
לכבוד חגי תשרי מקיימים בקפה לואיז פסטיבל רימונים, במסגרתו יוגשו מנות ומשקאות חדשים בכל סניפי הרשת עד ה-14.10.17. בין היתר בתפריט: סלט על רימונים - קינואה לבנה ושחורה, תפוח עץ, גזר, אזוקי, רימונים, עלי בייבי, גוג'י ברי, אגוזי ברזיל ומלך בויניגרט הדרים מתקתק. 57 שקלים; פרגית ביין ורימונים - פרגית במרינדת רימונים ויין אדום עם אפונה ירוקה, מוגש על מצע פירה. 69 שקלים. טפיוקה רימונים - פניני טפיוקה בחלב קוקוס עם רימונים, שבבי פולי קקאו ולבחירה - פירות העונה / פירות יבשים בליווי סילאן תמרים טבעי. 42 שקלים. מיץ רימונים סחוט במקום בגדלים שונים – 17/ 22 שקלים; יין רימונים מיקב שיוגש בכוסות ובקבוקים. 
>> לסניפי קפה לואיז

Copper - לאונג' בר חדש בתל אביב
מסעדת הלאונג' בר החדשה Copper נפתחה ממש עכשיו ברחוב הרברט סמואל בתל אביב (מגדל האופרה). התפריט בניצוחו של בן מינדלין, שהתחיל את דרכו במטבחים של כמה מהמסעדות המוכרות בתל אביב כמו "הרברט סמואל" ו"משייה". על עיצוב המסעדה אחראי המעצב ניר רן, אשר תירגם את השם Copper – נחושת בעיצוב. טווחי מחירים בתפריט: 18-98 שקלים.
Copper, הרברט סמואל 60, מגדל האופרה, תל אביב. 053-9377594
Copper. צילום: מיטל סלומון

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

דירוג הכתבה

לא אהבתי מעולה
עכשיו אילת. איפה הארוחות הכי משתלמות?
שיראטויה: יפנית אמיתית בתל אביב
מסעדות חדשות בתל אביב
פסטיבל סרי לנקה באוליב ליף ועוד חדשות קולינריות
ניוקי של קפה גו (צילום: דניאל לילה)
סלט מתוך תפריט האביב של משק ברזילי (צילום: שי בן אפרים)
קוקטייל וודקה ועשבי תבלין (צילום: באדיבות מותג פינלנדיה)
פורים ברשת מוזס (צילום: חיים יוסף)

תגובות0

הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי