נגישות
נגישות

פרויקט הארוחות הסודיות

נבחרת שפים תבשל שמונה ארוחות סודיות בפרויקט קולינרי בשיתוף מחלבות גד. הארוחות יתקיימו באתרים שונים באזור תל אביב: גלריות, בתים פרטיים, בתי מלאכה ועוד

מסעדות בתל אביב חדשות מהצלחת
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 24/01/2016, 11:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

השפים חיים כהן (יפו - תל אביב), ירון שלו (טוטו), אסף גרניט (מחניודה), ארז קומורובסקי (לחם ארז), דיוויד פרנקל (פרונטו), רועי סופר (בינדלה), יוגב ירוס (ליטל איטלי) וגיא פולק (בראסרי), ויקטור גלוגר וגולן גורפינקל, בשיתוף מחלבות גד, יוצאים בפרויקט קולינארי של ארוחות סודיות פרטיות, אשר פרט לתאריך ומחיר הארוחה כל שאר הפרטים הם בגדר סוד. מספר המקומות מוגבל מאוד

ארוחה עם נעלם
כל שף ייפגש עם 30 סועדים לערב חד פעמי. מי השף, מה התפריט ואיפה תהיה הארוחה? זה הסוד. המידע המפורט יישלח ל-30 הסועדים ששריינו מקום מראש, והוא יגיע אליהם רק יומיים לפני כל ארוחה.

הארוחות יתקיימו באתרים שונים באזור תל אביב: גלריות אומנים, בתי מלאכה, בתים פרטיים. לכל ארוחה יתווסף תוכן אמנותי כמו הופעה או מיצג. המקומות יעוצבו בהתאם, ולארוחות יתלווה גם תפריט אלכוהול מרשים. הישיבה תהיה סביב שולחן אחד. מחיר לסועד: 350 ₪ כולל יין של יקב נטופה ואלכוהול.

הארוחות יתחילו בשעה 20:00. בתאריכים: 25.1.16 / 1.2.16 / 9.2.16 / 14.2.16 / 16.2.16 / 21.2.16 / 22.2.16/ 25.2.16. ההרשמה באתר מחלבות גד.
חיים כהן ו-6 שפים נוספים בפרויקט הארוחות הסודיות

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
אוטו-אוכל בירושלים 2025 - פסטיבל פודטראקים
saga sushi & poke כשרה למהדרין ומעולה
נאמה קיסריה – כשאירוע הופך לחוויה בלתי נשכחת
מסעדת WHO בראשל"צ, חוויה קולינרית כשרה ברמה אחרת
מסעדת גוסטינו מביאה את איטליה לרמת ישי
תל אביב EAT 2025 - פסטיבל האוכל הגדול חוזר
טעים, שיקי וממכר: למה כולם חוזרים שוב ושוב לסוהו?
גחלים של תענוג: המקום שבו הלהבה והחיך רוקדים ביחד
9 מסעדות מרקים לחורף חם, יבש ומנחם – וגם מתכונים שהם חובה במטבח
דרבי בר דגים: מסעדת הבית של חובבי הז'אנר
בוצ'רי דה ברילוצ'ה - עיירה ארגנטינאית בלב תל אביב
בית ויס התחדש: ברוכה הבאה פוזיטינו
ברונו מארס בפארק הירקון – איפה אוכלים?
יום הפלאפל הבינלאומי – עשרת הפלאפליות הכי שוות שיש
מסעדת - THE VIEW
פיאנו פיאנו - המנגינה האיטלקית הגיעה לנמל תל אביב