נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
בעלי מסעדות שימו לב! הגיעה שעתכם לעשות קופה!

אתם בוודאי מכירים את הקלישאה הידועה, לפיה שלושה דברים חשובים למסעדה - מיקום, מיקום ומיקום. בשנים האחרונות, המיקום הנכון להיות בו
הוא סביבת היי טק.

מדובר בסביבות עם אנשים צעירים, שאוהבים לאכול, עובדים הרבה וקשה, ויש להם כסף. פשוט המקום האידאלי לבעל מסעדה.

קריית עתידים שבתל אביב כבר מתמלאת במסעדות. הרצליה פיתוח כבר הפכה מזמן לבירת הקולינריה הישראלית. ועכשיו, ההזדמנות הגדולה. ברעננה הולך ומוקם בימים אלה איזור היי טק ענק, שייאכלס בקרוב אלפי עובדים רעבים. כיום, אין אף אחד שייתן להם משהו לאכול. מי שימהר ויפתח שם מסעדה לאנשי היי טק. כלומר
אוכל איכותי, מגוון, שלא צריך לחכות לו יותר מדי זמן, כי הסטארט אפ מחכה, עשוי להפוך גם את המסעדה שלו לעסק משגשג, ואלי אפילו להנפיק אותה יום אחד בוול סטריט.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של גבע קרא עוז

הים שר ביפו
דניס חדש
לחם קל
די להטריד!
הגיע קיץ
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר