נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
מרגישים את זה באוויר. את הרטיבות הדביקה. זהו זה אין מה לעשות, הגיע קיץ, ועמו הגיעה זעקתנו לבעלי המסעדות: לא עוד פסטות בשמנת ובטטות, הקץ למרקים המוקרמים! אפילו קיבה מוכשרת במיוחד אינה יכולה להתמודד עם התפריטים שמוצעים במרבית בתי האוכל. כמו שאומרים: חם בחוץ, קר בפה!

מעט מאוד מקומות בארץ מתארגנים לתפריטי קיץ וחבל. בדרך כלל פשוט מוסיפים מנה או שתיים קלות יותר, אבל זה לחלוטין לא מספיק. שפע המנות הקרירות שאפשר להמציא הוא בלתי מוגבל, אבל לצערנו, השראה ומקוריות אינן שתיים מהמילים החביבות על מסעדני ארצנו. שמרנות ויציבות חביבות עליהם יותר.

ואני, הניגזר גורלי לתור בכל רחבי הארץ אחרי אותו מרק מלון קר וקסום ששתיתי פעם בניו יורק המהבילה? ומי יאזור אומץ מקרב חברינו האיטלקים ויגיש פסטה קרה? ומתי? מתי כבר ימכרו בדוכני תל אביב דאקירים קפואים משל היינו ניו אורלינס, וישמחו כל נערי ישראל החוגגים?
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של גבע קרא עוז

הים שר ביפו
דניס חדש
לחם קל
די להטריד!
מי יעשה מיליונים?
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר