נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
כבר חמש עשרה שנה קיימת ביפו, ליד החמאם, מסעדת שירת הים, ומשרתת קהל גדול וקבוע של לקוחות. תפריט המסעדה מגוון מאוד ונועד לשרת קהל גדול של לקוחות. הארוחה מתחלקת, כמו כל דבר, לשלושה חלקים. הסלטים – חמישה עשר במספר, מנה עיקרית, וקינוח.

כל מי שמזמין מנה עיקרית, דג או בשר, או מנה צימחונית, לא משלם על הסלטים, כך שהדיל די משתלם, ואפשר לאכול ארוחה מלאה ומשביעה מאוד בשבעים - שמונים
שקלים. הסלטים מצויינים כולם, וכוללים חומוס, טחינה, פסטה, עדשים, איקרה ועוד.
כל הסלטים, כמו כל המנות בתפריט, נעשים במקום. מבין המנות העיקריות מומלצות
במיוחד מנות הדגים כמו הפורל המעושן והלוקוס, ומנות הבשרים כמו הטלה או הברווז.

את המקום מפעיל אבי פיס, יחד עם משפחתו. שמו אולי מצלצל לכם מוכר, שכן פיס
היה מבעלי המועדון התל אביבי האגדי שמיים, שבו התחילו את דרכם ריטה ורמי קליינשטיין. אבל לפיס נמאס מהשואו ביזנס, והוא עבר למסעדנות.

ייחודה העיקרי של המסעדה היא היותה גלאט כושר, מה שמושך אליה קהל דתי גדול, כולל רבים מחברי הכנסת והשרים לשעבר מהמפלגות הדתיות. בנוסף, יש במסעדה חדרים רבים המיועדים לחברות. בשעות הערב עמוס מאוד וחובה להזמין מקום מראש. בצהריים לא צריך להזמין ואפשר פשוט לבוא ולהתענג על האוכל, על הנוף המרהיב של יפו והים, ולבלות במבנה העתיק והמקסים שבו שוכנת המסעדה.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של גבע קרא עוז

דניס חדש
לחם קל
די להטריד!
הגיע קיץ
מי יעשה מיליונים?
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר