נגישות
נגישות

המשקל בכה מאוד

וכמו בכל שבוע, מיד כשאני יוצאת ממנה, אני מפצה את עצמי במשהו מתוק (לנשמה) ובמשהוא מלוח (לאיזון) ועד שלושה ימים אחרי, שהם בעצם ארבעה ימים לפני אני שומרת מאוד מאוד.. בעיקר על המשקל הנוכחי שלא יברח חלילה למישהו אחר.

מסעדה ביום חדשות מהצלחת
נילי גירון
נילי גירון
תאריך פרסום: 09/10/2005, 11:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
הו מה יפים הלילות הקסומים..מהם בולט במיוחד הלילה המיוחד שבבוקר שלאחריו, אני מתייצבת אצלה..תמיד היא מאושרת, (איך לא, בזכותי החליפה רכב, שנה שניה ברציפות), ולעולם אינה מיואשת (כמובן, הרי מולה ניצבת המשכורת החודשית או שמא יש לומר הבונוס השנתי( והשיחה לעולם תתחיל ותסתיים באותם תכנים: נילי, מה אכלת השבוע?השבוע שמרתי במיוחד, אפילו בימיםשלא אכלתי מסודר אני יודעת בדיוק מה נכנס לי לפה!באמת? היא אומרת , במבט מלא ספקנות (אך ליבה ללא ספק , מלא אושר: היום אפרגן לעצמי את החולצה שכל כך רציתי) כן באמת, אני מתעקשת אפילו באותו יום שעבדתי כל היום מחוץ למשרד, גם אז הקפדתי: בבוקר הפרדתי חלבונים משומנים, בצהרים הייתי כולי "אטקינס" ובערב אכלתי בדיוק מה שרשמת לי כארוחת ערב אולטימטיבית, ובכל זאת אני לא מבינה איך עליתי 600 גרם."תגידי תודה שעלית רק 600 גרם".אני שומעת את הנימה בקולה ומיד חוזרת 15 שנה אחורה לאותה מורה בתיכון שלקחה אותי לשיחה בסגנון: נילי מה יהיה, תקחי את עצמך בידים, ותתחילי להתעמל קצת יותר ברצינות...וכמו בכל שבוע, מיד כשאני יוצאת ממנה, אני מפצה את עצמי במשהו מתוק (לנשמה) ובמשהוא מלוח (לאיזון) ועד שלושה ימים אחרי, שהם בעצם ארבעה ימים לפני אני שומרת מאוד מאוד..בעיקר על המשקל הנוכחי שלא יברח חלילה למישהו אחר.מחר אתחיל..
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של נילי גירון

נוסטלגיה קולינרית
צהריים בקפה נואר
בליני
פסק זמן וארוחה ביער
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר