נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
לא יעזור, תגידו מה שתגידו: אין כמו הקרואסונים בצרפת.
לאחר ניסוי וטעימה של המצאי הישראלי בתחום, הגעתי למסקנה גורפת, שכמה שלא נתאמץ וננסה לחקות את הדבר האמיתי: זה לא יהיה זה.
מכמה סיבות עיקריות: הקמח הוא לא אותו קמח, כנ"ל לגבי המים, הביצים והחמאה... הו, החמאה הצרפתית עם השומן הצהבהב הזה, העשיר כל כך בטעם.
לדעתי, כדאי לקפוץ ללילה בפאריס ולו רק בשביל לקום בבוקר, להתיישב בבית קפה או אפילו שווה יותר, בפאטיסרי שכונתית וצנועה ולנגוס בפלא המופלא הזה, לנער את הפירורים מעל הבגדים, שאולי נקנו מערוץ האופנה הצרפתי, ולחזור חזרה.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של אורן גירון

פורס הטורטים
פאגו פאגו באילת
צמחי תבלין
לה סנטרל ברוטשילד
אמנות הבישול עם ג'ולייה צ'יילד
עסקית ב-KIZO
אוכל בתערוכה
חותכן ג'וליאן <BR>
  (Julienne Cutter)
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר