לא יעזור, תגידו מה שתגידו: אין כמו הקרואסונים בצרפת.
לאחר ניסוי וטעימה של המצאי הישראלי בתחום, הגעתי למסקנה גורפת, שכמה שלא נתאמץ וננסה לחקות את הדבר האמיתי: זה לא יהיה זה.
מכמה סיבות עיקריות: הקמח הוא לא אותו קמח, כנ"ל לגבי המים, הביצים והחמאה... הו, החמאה הצרפתית עם השומן הצהבהב הזה, העשיר כל כך בטעם.
לדעתי, כדאי לקפוץ ללילה בפאריס ולו רק בשביל לקום בבוקר, להתיישב בבית קפה או אפילו שווה יותר, בפאטיסרי שכונתית וצנועה ולנגוס בפלא המופלא הזה, לנער את הפירורים מעל הבגדים, שאולי נקנו מערוץ האופנה הצרפתי, ולחזור חזרה.
כתבות נוספות של אורן גירון
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת