סכין השף
אורן גירון
כשרוצים שהעבודה במטבח תהפוך למהירה, יעילה ומענגת (עד שמה שהדבר נשמע מצחיק), חשוב להשקיע בסכין טובה.
כמה פעמים ניסיתם לחתוך עגבניה וקיבלתם משהו מעוך ובלתי מזוהה, או לחתוך בצל ואז לא היה ניתן לעצור את זרם הדמעות שנפל עליכם ללא כל סיבה?
הפתרון הוא סכין שף. כן, צריך לנסוע במיוחד לחנות מתמחה (ויש כאלה בשפע) ולרכוש במיטב כספכם,כי מדובר במחיר מעט חריג עבור סכין, סביב המאה וחמישים ₪, אך שווה כל שקל.
פתאום כל משימת חיתוך, קילוף וקיצוץ תהפך מסתם משימה לא נעימה ובלתי אפשרית, למשהו שמחכים לו.
חשוב להקפיד על סכין בגודל של לפחות 6 אינץ' וידית עם חיזוקי מתכת.
ולקנות באותה הזדמנות גם מוט השחזה, על מנת לשמור על הלהב העדין שלה.
כתבות נוספות של אורן גירון
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת