נגישות
נגישות

סכין השף

כמה פעמים ניסיתם לחתוך עגבניה וקיבלתם משהו מעוך ובלתי מזוהה, או לחתוך בצל ואז לא היה ניתן לעצור את זרם הדמעות שנפל עליכם ללא כל סיבה? כשרוצים שהעבודה במטבח תהפוך למהירה, יעילה ומענגת, חשוב להשקיע בסכין טובה

מסעדה ביום חדשות מהצלחת
אורן גירון
אורן גירון
תאריך פרסום: 09/10/2005, 11:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
סכין השף

אורן גירון

כשרוצים שהעבודה במטבח תהפוך למהירה, יעילה ומענגת (עד שמה שהדבר נשמע מצחיק), חשוב להשקיע בסכין טובה.

כמה פעמים ניסיתם לחתוך עגבניה וקיבלתם משהו מעוך ובלתי מזוהה, או לחתוך בצל ואז לא היה ניתן לעצור את זרם הדמעות שנפל עליכם ללא כל סיבה?

הפתרון הוא סכין שף. כן, צריך לנסוע במיוחד לחנות מתמחה (ויש כאלה בשפע) ולרכוש במיטב כספכם,כי מדובר במחיר מעט חריג עבור סכין, סביב המאה וחמישים ₪, אך שווה כל שקל.

פתאום כל משימת חיתוך, קילוף וקיצוץ תהפך מסתם משימה לא נעימה ובלתי אפשרית, למשהו שמחכים לו.

חשוב להקפיד על סכין בגודל של לפחות 6 אינץ' וידית עם חיזוקי מתכת.
ולקנות באותה הזדמנות גם מוט השחזה, על מנת לשמור על הלהב העדין שלה.




  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של אורן גירון

פורס הטורטים
פאגו פאגו באילת
צמחי תבלין
לה סנטרל ברוטשילד
אמנות הבישול עם ג'ולייה צ'יילד
עסקית ב-KIZO
אוכל בתערוכה
חותכן ג'וליאן <BR>
  (Julienne Cutter)
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר