נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

בראנץ' לכולם באמריקן קולוני
מלון אמריקן קולוני פותח את ארוחת הבוקר שלו לקהל הרחב. המלון, הידוע ברמתו הקולינרית הגבוהה, יפתח החל מהחודש את ארוחת הבוקר למבקרים מבחוץ בעלות של 120 ₪. תפריט ארוחת הבוקר כולל: אומלטים לפי בחירה, גבינות, יוגורטים וחמאות, ביצים מקושקשות, קישים מסוגים שונים, נקניקיות, בייקון, סלמון טרי, דגים מעושנים, דגים כבושים, סלטים מזרח תיכוניים, מיצים טבעיים, לחמים ביתיים שנאפים במקום, פיתה דרוזית ומטבלים שמוכנים במקום, דגני בוקר, סלט פירות ומוזלי, פירות טריים, אגוזים ופירות יבשים, קרואסונים מסוגים שונים, ריבות ולפתנים עוגות, מאפים, עוגיות  ווופלים בלגיים.

דיל לייט נייט בפרנצ'סקה
פרנצ'סקה, האיטלקייה מראשון לציון, פותחת את דלתותיה ל"לייט נייט דיל" החל מעשר בלילה, ועד אחרון הסועדים.
בתפריט: המבורגר אנטריקוט עם תוספת/שניצל עם תוספת/פיצה ושתיה קלה/ כוס יין/שליש בירה ב- 55 ₪, ודיל זוגי של שלוש מיני פיצות, 2 בירות שליש מהחבית/2 שתייה קלה/2 כוסות יין  ב- 88 ₪.

פרנצ'סקה. 3 פיצות אישיות
 
החצר חוגגת 7
החצר חוגגת 7 עם תפריט צהריים חדש במחירים מיוחדים. ארוחת הצהריים מתחילה עם פלטת מאזטים תוצרת בית הכוללת בין השאר קרם חצילים, קישוא כבוש, פלפלים קלויים ולחם הבית הנאפה במקום. בין המנות הראשונות: פטה כבדי עוף ואווז עשוי בברנדי, מוגש לצד ריבת עגבניות, שומר ולחם קלוי (36 ₪), שקדי עגל (52 ₪), סלט אנדיב עם סלק צלוי, עלי רוקט, אגסים, פקאנים מסוכרים, מיץ עגבניות מצומצם עם סוכר וויניגרט בלסמי (34 ₪). בין העיקריות: נתח סלמון בווינגרט אסייתי עם פטריות שומגי ושעועית ירוקה (82 ₪), אסאדו עגל ברוטב ברביקיו תפוזים וג'ינג'ר יעלה (84 ₪).


החצר. אסאדו עגל ברוטב ברביקיו.  צילום: דניאל לילה

בלה וינו
מסעדת בלה מעמק יזרעאל משיקה אירוע יין, אוכל ומוסיקה בשיתוף יקב תבור: BELLA VINO. האירוע, שיתקיים ביום חמישי, 26.6.14 ב- 18:30 בגן שלצדי המסעדה ישלב יין משובח מבית יקב תבור עם מגוון מנות טאפאס ומוסיקה חיה ותוססת בסגנון ישראלי ולטיני. בין המנות שיוגשו: לחם ספרדי על הגריל עם סלסת עגבניות טריות, טאבולה של דג ים על סלט קצוץ ושמנת חמוצה, שיפודי שרימפס בקארי ירוק, צלעות טלה, אספרגוסים על הגריל, רוטב הולנדז ופרמז'ן. מחיר כניסה לאדם: 70 ₪. הכניסה כוללת טעימות יין חופשי ומנה אחת לבחירה. הזמנת מנות נוספות אפשרית בתשלום.

מסעדת בלה.

פסטיבל בשר ברק בשר
ביום שלישי, 24.6.14, החל משעות הערב יתקיים במסעדת רק בשר במושבה הגרמנית בחיפה (ובכל רשת מסעדות 'רק בשר') פסטיבל בשר מספר 42. במהלך הערב המיוחד יוגשו לשולחנות 7 סוגי בשרים ללא הגבלה, מנות ראשונות, קינוחים ויין הבית יוגש ללא הפסקה. עלות הארוחה לסועד  180 ₪ ו-155 ₪ לחברי מועדון. בנוסף יוכלו אוהדי הכדורגל לצפות במשחק של קוסטה ריקה נגד אנגליה (19:00). יש להזמין מקומות מראש.

רק בשר. אוכלים ללא תחתית. צילום: דרור כץ

משתה טבעוני באדורה
לרגל השקת תפריט טבעוני קבוע במסעדת אדורה, ולאור הצלחת האירועים הטבעוניים הקודמים, יערך במסעדה משתה טבעוני נוסף – הפעם בסגנון ספרדי לוהט. הארוחה תתקיים ביום ראשון, 29.6.14 משעה 19:00 ותוגש בסגנון המשתה של אדורה – מנות חלוקה למרכז השולחן, בליווי יין ללא הגבלה. בתפריט: לחם שאור, קונפי שום, טפנד עגבניות, וסחוג עלי גפן, סלט של שעועית ספרדית ועגבניות מנומרות, מאפה אנדלוסי של פטריות, קרם שקדים ודבש תמרים, ארטישוקים בשמן זית ספרדי וקרם עגבניות מעושנות, קישואים ממולאים ברוטב אהילדו רימונים, סופריטו שורשים, תפוחי אדמה וקציצות טופו, פאייה בציר זעפרן, טופו ופפריקה מעושנת, תבשיל חומוס, צ'יפוטלה, עגבניות ובשר חצילים שרופים. ויהיו כמובן גם קינוחים: נטילאס – פנקוטה ספרדית בניחוח קינמון בסירופ קרמל ופיצוחים
אפרסקים בסירופ סנגרייה וגלידת וניל, צ'ורוס בסירופ שוקולד. מחיר הארוחה – 180 ₪ לאדם. חובה להזמין מקומות מראש.

סלפי של אורי שביט ואבי ביטון
קיץ בריבר לאונץ'
בריבר לאונץ' חונכים לכבוד הקיץ תפריט סושי חדש. בין המנות: רול במילוי אטריות שעועית, נענע, כוסברה ,אבוקדו וטונה אדומה מגולגלים בעלי אורז ברוטב קרמל למון גראס, לחמניות באו מאודות עם נתחי עוף צלוי. לתפריט הסושי הקייצי התאימו תפריט קוקטיילים שמשלימים את הטעם והקלילות לדוגמא קוקטייל עשוי ג'ין, מיץ מלפפונים, ליים, נגיעות של מי סוכר ופלח מלפפון לקישוט.



תמונה בראש העמוד:
אמריקן קולוני. צילום: מיקלה בורסטו-עוזיאל

תמונה בעמוד הבית: ריבר לאונץ'. צילום: יח"צ

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

דירוג הכתבה

לא אהבתי מעולה
תבשיל הינדו כתום של רשת קפה לואיז (צילום: אנטולי מיכאלו)
באדיבות שף סטפן מסעדת Le Fantin Latour
פיצה במסעדת קופינאס (צילום: באדיבות המקום)
פסטיבל מרקים במלון ענבל ירושלים (צילום: באדיבות יח"צ)
מנה במסעדת אל דנטה ירושלים (צילום: באדיבות המקום)
נתח במסעדת NG נווה צדק (צילום: גיל אבירם מגזין האוכל)
מזון ללא גלוטן (צילום: shutterstock)
לחם ארז הרצליה (צילום: באדיבות המקום)

תגובות0

הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי