נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

גם כשזה מגיע לתפריט התזונה שלכם איזון הוא מילת המפתח. מכאן, שלמרות שמומלץ להימנע כמה שרק ניתן ממזון מטוגן, "חטא" להזנת הנפש בדמות מנה שנולדה בשמן עמוק אחת לתקופה, נסלח. אז על בסיס אילו חומרי גלם אתם אוהבים את מנת השחיתות המטוגנת שלכם – ירקות, גבינות או דגים?

כרובית מטוגנת, "רג'ינה בתחנה"

אפשר לאכול אותה מבושלת, מאודה, צלויה ואפילו טרייה. ובכל זאת, לו היה נערך משאל מהי שיטת ההכנה שהכי מחמיאה למלכת הגינה - כרובית, יתכן שטיגון הייתה מוכתרת כמנצחת. במסעדת "רגי'נה בתחנה" הממוקמת במתחם התחנה בתל אביב, מוגשת הקלאסיקה שתמיד יש לה מקום על השולחן: כרובית מטוגנת (48 שקלים) המוגשת עם טחינה ורוטב שום. כמנת פתיחה, תוספת לעיקרית או כנשנוש ליד המשקה – רק אתם מחליטים.

צילום: רג'ינה בתחנה

"רג'ינה בתחנה", המרד 3, תל אביב. 053-942-8604

מקלות מוצרלה פריכה, "קאזה ג'וליה"

חשבתם שאת מקלות גבינת המוצרלה המטוגנים בשמן עמוק תמצאו רק בדיינרים בארצות הברית? אז חשבתם. חומר הגלם אמנם איטלקי והמנה אמריקאית, אך את מקלות המוצרלה שלכם תוכלו לאכול (שימו לב) בנתניה! מסעדת "קאזה ג'וליה" המתמחה במטבח האיטלקי, מגישה את אחת המנות הפריכות והמענגות ביותר: מוצרלה סטיקס (48 שקלים). המנה מוגשת עם רוטב עגבניות (אל תוותרו על טבילת המקלות בתוכו), וגם סלט קטן המקליל את עושרה.

צילום: קאזה ג'וליה

"קאזה ג'וליה", הרב קוק 1, נתניה. 053-5560010

פיש אנד צ'יפס, "אזימוט"

אז אחרי שהיו לנו ירק מטוגן וגבינה מטוגנת, ראוי שניתן גיחה לים. כשאנחנו מדברים על גיחה לים, אנחנו מדברים על מנת ים שתוכלו לאכול ממש מול הים. במסעדה של מלון "אזימוט" בנתניה, תוכלו להתענג על אחד המטעמים המזוהים ביותר עם מטבחה של הממלכה הבריטית - דג וצ'יפס (47 שקלים). המנה הזו היא ההוכחה כי גם מחומרי גלם פשוטים – נתחי דג, תפוחי אדמה ופירורי לחם יפנים, אפשר להכין מנות מנחמות ומשמחות.

צילום: אזימוט

"אזימוט", שד' ניצה 20, נתניה. 053-4695323

סלט חלומי קריספי, "פרש דה מרקט"

משתוקקים לביס פריך בין השיניים אך באותה הנשימה גם למנה עשירה בערכים תזונתיים טובים? המנה הבאה המוגשת ב"פרש דה מרקט" קריית אתא, תענה על ציפיתכם: סלט גבינת חלומי פריכה (66 שקלים) על בסיס חסות ועלי רוקט, תפוחי עץ ואגסים, עגבניות, מלפפונים ופטריות. מצד אחד: גבינת החלומי הקפריסאית, בעלת המרקם העשיר והמליחות הדומיננטית. מצד שני: שפע ירקות טריים בשלל צבעים העשירים במינרלים, ויטמינים וסיביים תזונתיים.

צילום: פרש דה מרקט

"פרש דה מרקט", הסולל 8, קריית אתא. 053-941-7404

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה

תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
ביסטרו 56: הנאה מאוכל, נוף קסום ואווירה קסומה
מסעדת השף M37 - המסעדה שלא תרצו לפספס
פורטו – מטבח ים תיכוני: אווירה נעימה ואוכל משובח
סוהו: אסיאתית אמיתית ראשון לציון
חדש ומלוח: אנין  המסעדה החמה של ים המלח נפתחה
מה נשים אוהבות לאכול? המסעדות המושלמות לערב נשים
קינוחי שוקולד מומלצים בעוטף ובצפון
מונא - ביסטרו ירושלמי אלגנטי
איפה אוכלים בחול המועד פסח 2024? מסעדות כשרות ומומלצות
מה לאכול בזמן מלחמה? 5 מאכלים שעוזרים להפחית מתח וחרדה
הצבא צועד על קיבתו: מצפון לדרום - העמותות שמאכילות
הצטיידות לשעת חירום: המזון הנכון בשעת חירום