נגישות
נגישות

הסיפורים מאחורי המנות האהובות של מוזס ראשון לציון

הארטבורגר הקלאסי, טבעות בצל פריכות, מנה שנולדה אחרי סיור טעימות במזרח וקינוח מושחת בצורה של המבורגר עסיסי - יוצאים לזלול ברשת מוזס, והפעם בסניף המרכזי של סינמה סיטי בראשון לציון

מגזין REST מסעדות במרכז המסעדות של rest
מערכת  zap rest

מערכת zap rest

תאריך פרסום: 06/01/2019, 0:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

 טעמים של חו"ל. המבורגר במוזס ראשון לציון (צילום: חיים יוסף)

המבורגר לפני הסרט, או המבורגר אחרי הסרט - מתכון מושלם לערב כיפי ומנצח שפשוט קשה לסרב לו. רשת מוזס האהובה מציעה לנו כבר שנים תפריט מגוון ומבטיח, גן עדן לחובבי בורגרים שלא מוכנים להתפשר על חווית מסעדה מקצועית, נעימה ושירותית. בסניף מוזס בראשון לציון, הממוקם בסינמה סיטי, תוכלו לשלב את הבילוי האולטימטיבי עם ביקור בקולנוע, יחד עם בן/בת הזוג, משפחה, עם החבר'ה או בכל פורום שתחפצו. במוזס תמצאו מנות קלאסיות כמו הארטבורגר הוותיק, תוספות שמשדרגות את הקציצה, צ'יפס וטבעות בצל מנצחות וגם מנות עם קצת יותר תעוזה וייחודיות (המבורגר בנגקוק, מישהו?) שאלנו את שי כספי, שף הרשת, כמה שאלות על סוד הקסם של המנות, והסיבות שבגללן תמיד כיף לחזור לביקור. שימו קצת רוטב בצד, ובתיאבון.


טבעות בצל - טבעות בצל אמיתיות בציפוי פריך ומטבלים
"המנה הכי טובה ביקום. אנחנו עושים אותה במקצועיות כמעט פאנטית", כך אומר שף הרשת, שי כספי. "הסוד כאן זאת העובדה שאנחנו מכינים את ההכנה המוקדמת לא יותר משעתייים לפני הגשתה לשולחן. זאת הסיבה שהיא כל השמן נגמרת וצוות המטבחים עומל על המלאי כמעט כל הסרוויס. אנחנו מכינים אותה מבצל טרי שאנו חותכים כמה פעמיים ביום, מה ששומר על הטעמים ועל הטריות של המרקם הסופי. היא התחילה כתוספת ששמים מעל ההמבורגר – טבעת בצל אחת גדולה מעל הבשר, אבל אז, בעקבות ההצלחה, החלטתי לעשות אותה כתוספת בצד שמוגשת בפני עצמה והפכה להצלחה."

 המנה הכי טובה ביקום. טבעות בצל במוזס ראשון לציון (צילום: חיים יוסף)

בנגקוק בורגר - בשר בקר, סלט בקר תיאלנדי, ביצת עין, איולי ושאטה גרוס בלחמניית בריוש

"למנה הזאת יש סיפור מעניין. היא התחילה מתוכנית הטלוויזיה שעשיתי עם מיכל אנסקי – "הכי בעולם". נסענו לבנגקוק ונפגשנו שם עם שפית מדהימה. במשך 6 ימים אכלנו והתענגנו על אוכל תאילנדי מעולה, עם אופי וטעמים מיוחדים שכל הזמן עוררו אצלי מחשבות. כל הזמן חשבתי איך אפשר לשלב את הטעמים האלה עם ההמבורגר כאן בארץ, והיא נתנה לי המון השראה למנה. חזרתי ארצה ויצרנו בעקבות כך קציצה רגילה עם שילוב בועט ומסקרן של רוטב מיוחד בסגנון תאילנדי. חובבי הז'אנר חייבים לטעום ולנסות."

 הכל התחיל בתוכנית טלוויזיה. בנגקוק בורגר במוזס ראשון לציון (צילום: חיים יוסף)

ארטבורגר
- קציצה משילוב בשר בקר וטלה, חסה אייסברג, בצל סגול, מיונז ומטבל פלפלים
"זאת מנת הדגל שלנו. היא קיימת מהיום הראשון שבו נפתחה הרשת, ומדובר ביצירה שלא נגענו בה או שינינו בה דבר מעולם. היא פשוט מדברת בפני עצמה במיוחד במכירות שלה, סוג של קלאסיקה כנראה שהלקוחות תמיד יאהבו ותמיד יחזרו עבורה במיוחד. כמו שאומרים - סוס מנצח לא מחליפים."

 מנת הדגל שלא משתנה. ארטבורגר במוזס ראשון לציון. (צילום: חיים יוסף)

בן & ג'ריס בורגר
- גלידת בן & ג'ריס בלחמניית בריוש, עם רוטב נוטלה, קרמבל שוקולד, קרמל מלוח ושברי עוגיות
"במקרה הזה חייבים להגיד שהמראה אומר הכל. לקחנו את לחמניית בריוש מתקתקה, שמנו בפנים קרם מסקרפונה עשיר עם עוגיות אוריאו, גלידה ורוטב קרמל. זה קינוח מושחת להפליא, לא מתחנף ומתוק כמו שצריך. הכל התחיל מזה שפשוט רציתי לעשות קינוח שנראה כמו המבורגר, ושיתאים לשאר המנות של הרשת. עשינו מגוון ניסויים וזאת התוצאה המוגזמת והטעימה שהתקבלה. איו כמו לסיים ארוחה עם הפינוק הזה."
 המראה אומר הכל. בן & ג'ריס בורגר במוזס ראשון לציון (צילום: חיים יוסף)

מוזס ראשון לציון, ילדי טהרן 3, סינמה סיטי ראשון לציון, 053-9345561

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

דירוג הכתבה

לא אהבתי מעולה
מוזס בראשון לציון
הזמנת שולחן
053-9345561

ניוקי של קפה גו (צילום: דניאל לילה)
קוקטייל וודקה ועשבי תבלין (צילום: באדיבות מותג פינלנדיה)
בראנץ' במסעדת טאיזו (צילום: יפית שמחה)
אוזני המן של לולה וקובה (צילום: עלמה הראל)
קפה במסעדת הבית בעולש (צילום: באדיבות המקום)
מנה במסעדת טאבולה הרצליה (צילום: באדיבות המקום)
בר-מסעדה לזרוביץ' ראשון לציון (צילום: נופר לפיד)
מתוקים במסעדת פנטסיה (צילום:באדיבות המקום)

תגובות0

הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי