נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

בליל הצבעים הפשוט והשמח של הפירות הטריים, ריח הדגים החריף שמתערבב עם ריחות התבלינים המשכרים, צעקותיהם של המוכרים והאינטראקציה הצפופה והססגונית, הופכים את השוטטות בשווקים למסע אנתרופולוגי קסום (גם אם מדובר בשוק שנמצא שני מטר מהבית).
ב-24-25 לאוגוסט תצטרף תל-אביב לשווקי האוכל הגדולים בעולם ותפתח את שעריו הווירטואלים של שוק הכרמל ליומיים של שוטטות לילית. מי שמעולם לא הסתובב בין דוכני שוק הכרמל כשהם נסגרים לעת ערב, לא חווה דיסונאנס גדול יותר בין תפקודו של מקום ביום לבין היעדר נוכחותו בלילה.
זה לא כל כך נעים לראות שוק סגור שסוחריו מתפוגגים אל תוך הערב ומותירים אחריהם דוכנים מקופלים וכחולים ושאר ירקות. ליומיים ייחודיים ואותנטיים ייחסך מאיתנו המראה העגום ונוכל להסתובב בשוק בשעות הלילה ולהרגיש לרגע שאנחנו בבנגקוק, מארקש או פשוט בישראל, רק בלי להזיע.

את האירוע - שמוגדר כשוק הלילה הגדול ביותר (עד היום) בארצנו הקטנטונת - יוזמת חברת 'סלטי צבר' בשיתוף עם עיריית תל אביב וועד סוחרי השוק.
חוץ מהבסטיונרים שאנו רגילים לראות בשוק באור יום וממירי אלוני, יהיו שם גם מיצגים שונים של אמנים מתחום המוסיקה, התיאטרון והריקודים, 5 מתחמים שונים של מוסיקה חיה  שיהיו פזורים בשוק הכרמל ונחלת בנימין, מיצגי אומנות ותיאטרון שישתלבו בבסטות של השוק ונחלת בנימין ושיתוף פעולה מהודק עם הבסטיונרים של השוק שיהפכו את החוויה בשוק לחוויה קולינארית, ססגונית וחגיגית.  
במהלך שוק הלילה תארח צבר את הקהל ב-3 מתחמים קולינריים בהם תתאפשר טעימות מסלטי השף רפי כהן, כשבמקביל יפעלו כרגיל כל המסעדות והברים הממוקמים בקרבת השוק ובנחלת בנימין. כשיצר השף רפי כהן מרפאל, בשיתוף עם צבר, את סדרת סלטי השף המובחרת שלהם, הם הביאו לאנשים את המסעדה הביתה, ואילו עכשיו  יביאו לכם צבר  את המסעדה לשוק, כדי שתוכלו לטעום את הסלטים החדשים תוך כדי ספיגת הקסם האותנטי של השוק, על גווניו השונים.
במשך יומיים קסומים ניתן יהיה להסתובב בין בסטות של תבלינים, חמוצים, גבינות, שמן זית, דבש וחלבה, פרחים צבעוניים, מאפים וממתקים, בזמן שאטרקציות שונות יפתיעו את עוברי האורח תוך כדי תנועה.

האירוע יתקיים בימים ב'-ג' 24-25 לאוגוסט בין השעות 18:00-23:00. הכניסה חופשית.

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

דירוג הכתבה

לא אהבתי מעולה

תגובות0

הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
פאייה מרינרה במסעדת אדלינה בגליל (צילום: באדיבות המקום)
קרפ טבעוני של בנדיקט (צילום: נמרוד סונדרס)
מרק קוקוס קר של מסעדת טאיה (צילום: באדיבות יחצ)
סלמון בשמנת ושקדים של מסעדת שצופק (צילום: אורן שליו)
סושי לנשים בהריון של ניני האצ'י (צילום: באדיבות המקום)
גלידות של משק יעקבס (צילום: הדס ניצן)
סלט עוף במסעדת חוות צוק תל אביב (צילום: באדיבות המקום)
דג קרודו במסעדת רפאלו חיפה (צילום: באדיבות המקום)