נגישות
נגישות

תכינו את הצ'ופסטיקס: יש לנו מתכון לפאד סי יו של "טייגר לילי"!

גם אם תאילנד לא ממש על הפרק, את הטעמים שלה תוכלו לשים בקלות על השולחן. אז פתחו את דלת הבית לבנגקוק, וקבלו באדיבות מסעדת "טייגר לילי" התל אביבית, מתכון למוקפצת התאילנדית שפשוט אי אפשר לעמוד בפניה: פאד סי יו.

המלצות קולינריות מתכונים
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 24/10/2022, 9:37 תאריך עדכון: 25/10/2022, 11:23
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

הסניף הראשון של רשת המסעדות האסיאתית ברמת החייל, נפתח קצת לפני יותר מעשור. מאז ועד היום, מגישים בשני סניפיה של "טייגר לילי" חוויה תאילנדית אותנטית, המבוססת על מינימום "חנופה" ומקסימום נוכחות של המסורת. מלבד הריחות והטעמים היוצקים למסעדה את זהותה התאילנדית, גם העיצוב וכלי ההגשה הייחודים מנכיחים את התרבות האקזוטית-מרתקת.

אז אם מעולם לא התארחתם במסעדה אין ספק שהגיע הזמן, אך דעו כי תוכלו לטעום אותה גם אצלכם בבית. אז לא, אנחנו לא מדברים על הזמנת משלוח מהמסעדה (שהינה אופציה ראויה בהחלט), אלא על הפשלת שרוולים וכניסה למטבח. את המתכון לאחת המנות המזוהות ביותר עם המטבח התאילנדי - pad see ew, חלקו איתנו ב"טייגר לילי" והנה הוא לפניכם.

צילום: טייגר לילי

הקפיצו! מתכון לפאד סי יו של "טייגר לילי"

אתם ידועים בחיבתכם למנות ווק מוקצפות? אתם חייבים לעצמכם את ה- pad see ewשל "טייגר לילי". המנה היא ארוחה שלמה בסיר אחד (ואם נדייק: בווק אחד), שתרים לכם את הצוהריים או תסגור לכם את היום בחמימות ונחמה. דעו כי מאחר שהאטריות אינן עשויות מקמח חיטה אלא מאורז, אף תוכלו להכינה בגרסה נטולת גלוטן (הקפידו להשתמש בסויה ורוטב צדפות GF). קדימה, למטבח!

חומרים ל-3 מנות פאד סי יו:

  • 1 חבילה (450 גרם) אטריות אורז (גודל 10 מ"מ)
  • 6 כפות שמן צמחי
  • 3 כפיות שום טרי קצוץ דק (ניתן להשתמש גם בזה המוכן הכתוש)
  • 4 ביצים
  • כוס פרחי ברוקולי טרי
  • חצי כרוב סיני חתוך גס
  • חלבון לבחירתכם: חזה עוף, שרימפס או טופו
  • חצי כוס בצלצלי שאלוט קלופים ופרוסים
  • לעיטור ותיבול המנה: ליים טרי ושום פריך

מרכיבי הרוטב:

  • 2 כפות סויה כהה
  • 4 כפיות סוכר לבן
  • 4 כפות רוטב צדפות
  • קורט פלפל לבן

אופן ההכנה:

  • השרו את אטריות האורז במי ברז למשך 40 דקות ולאחר מכן סננו היטב
  • ערבבו בקערה את חומרי הרוטב עד לאיחוד המרכיבים והטמעת הסוכר. אופציה: לערבב תוך כדי חימום וכך להאיץ את תהליך המסת הסוכר
  • הלהיטו ווק והוסיפו את השמן, השום והביצים, וערבבו היטב עד לקבלת נטיפי ביצה
  • הוסיפו את מנת החלבון המועדפת עליכם: חזה עוף, טופו או שרימפס
  • הכניסו לווק את אטריות האורז והירקות וערבבו עם יתר המרכיבים
  • שפכו את הרוטב והקפיצו עד שהאטריות סופחות אותו
  • העבירו לצלחת הגשה גדולה / 3 צלחות אישיות, עטרו בשום פריך וסחטו מעל ליים. בתיאבון

צילום: טייגר לילי

טייגר לילי, הברזל 32, רמת החייל, תל אביב - 053-8096525

טייגר לילי, אלוף קלמן מגן 3, מתחם שרונה, תל אביב - 053-9380556

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה

תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
ביסטרו 56: הנאה מאוכל, נוף קסום ואווירה קסומה
מסעדת השף M37 - המסעדה שלא תרצו לפספס
פורטו – מטבח ים תיכוני: אווירה נעימה ואוכל משובח
סוהו: אסיאתית אמיתית ראשון לציון
חדש ומלוח: אנין  המסעדה החמה של ים המלח נפתחה
מה נשים אוהבות לאכול? המסעדות המושלמות לערב נשים
קינוחי שוקולד מומלצים בעוטף ובצפון
מונא - ביסטרו ירושלמי אלגנטי
איפה אוכלים בחול המועד פסח 2024? מסעדות כשרות ומומלצות
מה לאכול בזמן מלחמה? 5 מאכלים שעוזרים להפחית מתח וחרדה
הצבא צועד על קיבתו: מצפון לדרום - העמותות שמאכילות
הצטיידות לשעת חירום: המזון הנכון בשעת חירום