נגישות
נגישות

אסיאתי לחורף חם: נאו-סושי במתכון מפנק למוקפץ

לכולנו יש את החשק הזה לפעמים לאוכל אסיאתי חם וטעים, עכשיו שהחורף דופק על הדלת, אין כמו להכין את המנה בעצמכם – נאו סושי מגבעתיים עם מתכון קל ומהיר למנת ווק שתעשה לכם את הארוחה

מגזין REST המלצות קולינריות מתכונים
מערכת  zap rest

מערכת zap rest

תאריך פרסום: 14/11/2018, 11:27
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

 אסייתי לחורף חם. מוקפץ בנאו סושי-בר (צילום: באדיבות המקום)

הטמפרטורות במגמת ירידה, העננים ממלאים את השמיים והחושך יורד מוקדם - מתכון מושלם להגברת התיאבון ולצורך לארוחה חמה בסוף היום. החיבה לסויה מלוחה ותבשילי קארי בצבעים כבר הפכו לאבני יסוד בהיצע המסעדות בישראל, ואם לפני שנים היו מסעדות בודדות שידעו לספק את הסחורה, הרי שהיום המצב כבר לחלוטין אחר - האוכל הצבעוני והפיקנטי עם שלל הניחוחות תמיד מזמין, וארוחה מפנקת של מוקפצים או סושי עדין אהובה על כולם ועל הילדים הקטנים בפרט. מסעדת נאו סושי מגבעתיים, שיודעת דבר או שניים על סודות הטעמים האסיאתים, חולקת איתנו את הדרך שלה למנת ווק חמה וארומטית של אטריות עם עוף בקארי אדום. ניתן ליהנות ממנה במקום, או להישאר בבית, להכין בעצמכם ולפנק את כל המשפחה. בתיאבון.

neo white של נאו-סושי

מצרכים

250 גרם איטריות ביצים 
רבע כוס חלב קוקוס
180 גרם נתחוני עוף
שלוש כפות קארי אדום (ניתן להשיג מחיות מוכנות בחנויות)
קורט למון גראס קצוץ דק
חופן בצל
חופן בצל ירוק
חופן ברוקלי
חופן פיטריות

אופן ההכנה:
1. במחבת ווק שחוממה מראש מחממים את חלב הקוקוס.
2. מוסיפים קארי אדום ומערבבים עד שהקארי וחלב הקוקוס מתמזגים למרקם אחיד.
3. מוסיפים את הירקות והעוף ומקפיצים למשך כדקה, עד שהעוף מוכן והירקות נותרים מעט פריכים.
4. מבשלים במים את איטריות הביצים למשך כדקה, עד שהאטריות מתרככות מעט (אך לא לגמרי). מוסיפים את אטריות הביצים לווק ומקפיצים במשך כשתי דקות נוספות. בתאבון.

נאו סושי - בר, כצנלסון 55, גבעתיים, 053-9345529

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

דירוג הכתבה

לא אהבתי מעולה

פיצה במסעדת קופינאס (צילום: באדיבות המקום)
פסטיבל מרקים במלון ענבל ירושלים (צילום: באדיבות יח"צ)
קראק פאי של קפה ג'ו (צילום: דניאל לילה)
יוגורט עם גרנולה ופירות (צילום: באדיבות מותג Teka)
לחם ארז הרצליה (צילום: באדיבות המקום)
בראנץ בקלארו (צילום: שני בריל)
מנה במסעדת יאקימונו (צילום: באדיבות המקום)
מנה במסעדת קורדרו החדשה (צילום: ולדי סולו)

תגובות0

הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי