נגישות
נגישות

שקשק אותה: מתכונים לקוקטיילים מעולים לכבוד פורים

טקילה עם נגיעות רימונים, מרטיני ביאנקו בדואט עם טוניק או וודקה חמצמצה עם ניחוח עשבי תבלין? בפורים הקרוב משתכרים בסטייל, עם קוקטיילים צבעוניים וטעימים שתוכלו להכין בבית בקלות

מגזין REST חגים חדשות מהצלחת
מערכת  zap rest

מערכת zap rest

תאריך פרסום: 14/03/2019, 0:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

קוקטייל ודקה פינלנדיה (צילום: באדיבות מותג פינלנדיה) כולם ירצו לבוא להתארח. קוקטייל וודקה ועשבי תבלין (צילום: באדיבות מותג פינלנדיה)

לא שאנחנו צריכים תירוץ כדי לשמוח ולצאת במחולות, אבל פורים זאת יופי של הזדמנות להתחבר לצד השטותי של כולנו, ואם זאת מצווה גדולה לשתות לשוכרה – אנחנו הראשונים להתייצב! פורים מתקיים הפעם לשמחת כולנו בדיוק בסוף השבוע – עוד סיבה מצוינת לנצל את המומנטום ולשחרר את הצ'קרות שהיו עסוקות בשגרת החיים המעייפת של כולנו. בין אם אתם בדרך למסיבה, או בין אם חברים מגיעים אליכם להתארח, ודאי קיים הצורך ללגום מדרינק קריר וטוב שיכניס למוד ויספק את האווירה הנכונה. אספנו עבורכם כמה מתכונים סופר פשוטים לקוקטיילים מלאים בסטייל, שתוכלו להכין בקלות במטבח הביתי רגע לפני היציאה או סתם לערב חברים נעים. כל מה שצריך זה ציוד בסיסי שכולל שייקר פשוט ומד מדידה של נוזלים שיעזור לכם לדייק בכמויות. רק תזכרו לשתות באחריות ועל בטן מלאה. פורים שמח!

לה פורטונה 
קוקטייל מתקתק וחזק במידה, על בסיס טקילה הרדורה, נקטר אגבה ומיץ רימונים מרענן. ניתן לשלוט על רמת המתיקות באמצעות נקטר האגבה ולהוסיף לפי טעמכם האישי.

קוקטייל טקילה ורימונים (צילום: באדיבות מותג הרדורה) טקילה עם מתיקות מעודנת. קוקטייל לה פורטונה (צילום: באדיבות מותג הרדורה)

מרכיבים:
60 מ"ל הרדורה סילבר
30 מ"ל מיץ ליים/לימון
15-22.5 מ"ל נקטר אגבה (לפי הטעם)
30 מ"ל מיץ רימונים

איך מכינים?
1. מוסיפים את כל המרכיבים לשייקר מלא בקרח. שימו לב לא לתת למרכיבים לשבת זמן מיותר בתוך הקרח על מנת שהנוזל לא יהיה מדולל יתר על מידה.
2. משקשקים היטב את השייקר לזמן קצר.
3. ממלאים כוס בקרח טרי ומסננים את המשקה מהשייקר לתוך הכוס.
4. מקשטים בפרוסת ליים/לימון ומגישים.

 Martini & Tonic 
קוקטייל פשוט בקלי קלות, על בסיס מרטיני ביאנקו או רוסו – התוצאה מתקתקה, קלה ונעימה מאוד לשתייה.

קוקטייל מרטיני וטוניק (צילום: באדיבות מותג מרטיני) הכי פשוט, הכי קולע. קוקטייל מרטיני וטוניק (צילום: באדיבות מותג מרטיני)

מרכיבים:
מרטיני ביאנקו / רוסו
מי טוניק

איך מכינים?
1. ממלאים כוס בקרח טרי ומוזגים אליה 50% מרטיני ו- 50% מי טוניק .
2. מקשטים בפרוסת תפוז או לימון ומגישים.

Herbarium 
קוקטייל בועט וארומטי על בסיס וודקה פינלנדיה, עם טוויסט של מלח להגברת הטעמים ונגיעות של צמחי תבלין לפי העדפתכם האישית.

מרכיבים:
60 מ"ל וודקה פינלנדיה
45 מ"ל מיץ לימון
30 מ"ל מי סוכר
קורט מלח
מעט עשבי תבלין לפי בחירה (נענע, טימין, בזיליקום, מרווה וכדומה)

איך מכינים?
1. מוסיפים את כל המרכיבים לשייקר מלא בקרח. שימו לב לא לתת למרכיבים לשבת זמן מיותר בתוך הקרח על מנת שהנוזל לא יהיה מדולל יתר על מידה.
2. משקשקים את הקוקטייל היטב לזמן קצר.
3. מסננים לכוס הייבול מלאה בקרח בטרי.
4. מקשטים בטוויסט לימון וכמה עלי תבלין.

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

דירוג הכתבה

לא אהבתי מעולה

תגובות0

הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
לירן בלו שף המקדש (צלם: אסף אמברם)
נתח בשר במסעדת בישיקיו משמר איילון (צילום: עידן גור)
פירמידות שוקולד והפתעות (צילום: נועם בן שושן)
דג לוקוס שלם במסעדת הדייגים תל אביב (צלם: דרור ורשבסקי)
פלטת בשר במסעדת מדיטה ירושלים (צילום: אסף קרלה)
פורים ברשת מוזס (צילום: חיים יוסף)
סופגניות אשל (צילום: באדיבות נעה עינת)
קולקציית הסופגניות של מתוקה לחנוכה 2018 (צילום: בני גם זו לטובה)